Η Asia Pool & Spa Expo 2023 καθιερώνει έντιμη συνεργασία με την European Spas Association

0

Η Asia Pool & Spa Expo 2023 καθιερώνει έντιμη συνεργασία με την European Spas Association

Η Asia Pool & Spa Expo, η κορυφαία εμπορική έκθεση για τις βιομηχανίες πισίνας, σάουνας, σπα και λουτρών στην Ασία, ανακοινώνει με ενθουσιασμό τη δημιουργία μιας έντιμης συνεργασίας με την European Spas Association (ESPA) για την επερχόμενη έκδοσή της στο Guangzhou της Κίνας τον Μάιο. 10-12 2023.

Υποστηριζόμενο από την Asian Spa and Health Promotion Committee, το Guangdong Bath Leisure Association, το Guangdong Hot Spring Association και τον Πρόεδρο της Korean Spa Society, το Asia Pool & Spa Expo μοιράζονται την ίδια αποστολή με το ESPA για την προώθηση της ιατρικής σπα ως θεραπευτική και προληπτική προσέγγιση, τεχνικές αποκατάστασης ως μέρος ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Η συνεργασία θα διευκολύνει την αμοιβαία ανάπτυξη και θα ενισχύσει την επικοινωνία μεταξύ της ευρωπαϊκής και της ασιατικής βιομηχανίας σπα.

asia-pool-spa-expo-european-spas-china

Με 17 χρόνια εμπειρίας, το Asia Pool & Spa Expo έχει αποδειχθεί ότι είναι μια αναντικατάστατη πλατφόρμα για τις παγκόσμιες επιχειρήσεις για να προωθήσουν τις ξένες και εγχώριες επιχειρήσεις τους, να δημιουργήσουν μια θετική εικόνα της επωνυμίας και να δικτυωθούν με παγκόσμιες πηγές. Πριν από την πανδημία, η έκθεση καλωσόριζε brands και επισκέπτες από περισσότερες από 50 χώρες και περιοχές κάθε χρόνο. Με την Κίνα να ανοίγει ξανά τα σύνορά της το 2023, η παράσταση θα επιστρέψει αναμφίβολα στο επίπεδο διεθνούς συμμετοχής που είχε πριν από την πανδημία. Η προηγούμενη έκδοση καταδείκνυε την τεράστια πρόοδο που είχε σημειώσει η βιομηχανία πισίνας και σπα της Κίνας και της Ασίας στην τεχνολογία και την τεχνική.

Η συνεργασία μεταξύ της Asia Pool & Spa Expo και της ESPA παρουσιάζει σημαντικές προοπτικές για τους κοινούς στόχους και των δύο οργανισμών για την περαιτέρω προώθηση της βιομηχανίας spa. Είμαστε βέβαιοι ότι αυτή η συνεργασία θα ξεκινήσει μια νέα εποχή καινοτομίας και συνεργασίας μεταξύ Ευρωπαίων και Ασιατών επαγγελματιών στον τομέα αυτό και ανοίγει νέες ευκαιρίες και ιδέες για την πρόοδο της βιομηχανίας Spa στην Ευρώπη και την Ασία.