ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΒΟΛΒΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΣ

0

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΚΑΙ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΕΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ.WWW.LOYTROPOLEIS.COM THESSALONIKH anestis_anastasiadis@yahoo.gr

Προς τον δήμο Βόλβης γραφείο δημάρχου.

Θέμα:  Συνέντευξη  δημάρχου 8/5/2024  στα μέσα ενημέρωσης για το έργο στο δήμο Βόλβης εκτός από τα λουτρά Απολλώνιας που δεν είπε λέξη

Κύριε δήμαρχε

Διαβάσαμε με προσοχή αυτά που είπατε τα οποία τα είχατε ξαναπείς και στις προεκλογικές συγκεντρώσεις για τα μεγάλα έργα που κάνατε και τίποτα το καινούργιο.

Στην ομιλία σας  στην κοινότητα της νέα Απολλωνία είχατε  υποσχεθεί ότι είναι έτοιμη η μελέτη η προ μελέτη και  όλο θέμα λουτρά Απολλωνίας θα πάρει το δρόμο της αξιοποίησης και της ενοικίασης.

Μετά τις εκλογές πέρασαν ακόμα 100 μέρες από τότε που  ξανά έχετε την εξουσία στον δήμο Βόλβης και  δεν είπατε  λέξη για την ιαματικές πηγές τους Απολλωνίας σχετικά με τα παλιά λουτρά αλά και τα καινούργια που αυτοκαταστράφηκαν με τη δική σας ανοχή.

Θέλουμε για μία φορά ακόμη να καταγγείλουμε  την πολιτική σας  για το παραπάνω  αυτό  θέμα για μία  περιουσία κυρίως τα καινούργια λουτρά με 8 δις  ελληνικά χρήματα να έχουνε καταστραφεί.

Σας προκαλούμε να κάνετε μία νέα συνεντεύξεις  στα  μέσα ενημέρωσης και να πείτε  όλη την αλήθεια   για αυτή την υπόθεση και αν αυτή η λουτρόπολη στο εξής θα υπάρξει για  κάποια ανάπτυξη ή την  έχετε εγκαταλείψει.

Εμείς σαν πανελλήνιος  σύλλογος ιαματικών πηγών και λουτροπόλεων Ελλάδας εδώ και 20 χρόνια σας έχουμε καταγγείλει  πολλές φορές για το παραπάνω θέμα και ποτέ δεν πήραμε μία απάντηση το τι θα κάνετε από δω και πέρα για αυτό το τεράστιο θέμα και όχι μόνο να λέτε συνεχώς για τις παραλίες του δήμου Βόλβης με τις πολλές σημαίες στις παραλίες της Βόλβης.

Αυτά τα λίγα για  μετά τις εκλογές   που σας περιμένουμε  μπας και κάνατε κάτι  σύμφωνα με αυτά που είχατε δήλωση προεκλογικά

Για το Δ.Σ. το συλλόγου

Ο Πρόεδρος Ανέστης Αναστασιάδης

ο Γενικός Γραμματέας Νίκος Κωτσόπουλος  

 

                                   ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 9/5/2024