το προεδρειο του πανελληνιου συλλογου ιαματικων πηγων παντου και παντα σε ολες τις εκδηλωσεις

0
Από τη χθεσινή εκδήλωση του συλλόγου οι φίλοι του σιδηροδρομικού σταθμού Θεσσαλονίκης μία θαυμάσια εκδήλωση που ήταν μάλλον αφιερωμένη στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές διότι παρόντες ήταν οι δήμαρχοι αντιδήμαρχοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και αυτό ήταν το παζλ της εκδήλωσης.
Από τον πανελλήνιο σύλλογο ιαματικών πηγών έδωσε το παρών πρόεδρος Ανέστης Αναστασιάδης ο Βασιλειάδης Ανέστης και ο γραμματέας Νίκος Κωτσόπουλος που είναι και υποψήφιος στο δ δημοτικό διαμέρισμα με τον Στέλιο Αγγελούδη.
Ο πρόεδρος του συλλόγου του συλλόγου σιδηροδρομικών έκανε έναν απολογισμό για το έργο του συλλόγου που ήτανε πράγματι και εντυπωσιακό το ίδιο έκαναν όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι Ευόσμου και λοιπά.
Ασφαλώς δεν μπορώ να έχω όλα τα ονόματα που παρευρέθησαν οι φωτογραφίες το δείχνουμε εμείς σαν πανελλήνιος σύλλογος πάντα είμαστε κοντά τους και ελπίζω και αυτοί στη δική μας εκκλησία να είναι κοντά μας.
Παρών δήμαρχος Ευόσμου ο δήμαρχος και πρόεδρος της ΚΕΔ Κυρίζογλου ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Συριόπουλος Πέτρος ο υποψήφιος Αχιλλέας Παντελίδης στο δήμο Ευόσμου ο υποψήφιος για την περιφέρεια με τον Χρήστο Παπαστεργίου Αμπατζίδης Χαράλαμπος ο Σωκράτης Εδιρνελης υποψήφιος στο δήμο Ευόσμου η υποψήφια δήμαρχος στο δήμο Ευόσμου κυρία Μαρία Μανούκα και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος για το δήμο Θεσσαλονίκης Βασίλης Διαμαντάκης που πήρε και το βραβείο για την προσφορά του στον σύλλογο
Ευχαριστούμε τον πρόεδρο και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου για τη φιλοξενία τους που ήταν θαυμάσια εκδήλωση που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο ίδιο χώρο και φέτος χωρίς τρένα..
Ρεπορτάζ νέα Τούμπας Ανέστης Αναστασιάδης
+14

<img class="x16dsc37" role="presentation" src="data:;base64, ” width=”18″ height=”18″ />
<img class="x16dsc37" role="presentation" src="data:;base64, ” width=”18″ height=”18″ />
Όλες οι αντιδράσεις:

Tasoula Augerinou, χαράλαμπος τσολάκης και 4 ακόμη