ΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΡΟΔΟΥ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΡΜ Α.Ε.

0

Σε ενημέρωση εφ’ όλης της ύλης από την ανάληψη των καθηκόντων του, προέβη χτες σε συνέντευξη Τύπου, ο πρόεδρος της ΔΕΡΜ ΑΕ κ. Αλέξανδρος Κολιάδης στον Δείμο Ρόδο

Οι Πηγές της Καλλιθέας θα ανοίξουν τις πύλες τους επίσης μέσα στο επόμενο 15νθήμερο με στόχο να έχει πολλαπλές λειτουργίες –πέραν των εκδηλώσεων: «Ήδη έχουν προγραμματιστεί για φέτος 400 εκδηλώσεις στην Καλλιθέα, αλλά εμείς θέλουμε να έχει πολλαπλές χρήσεις.

Είναι ο 2ος πιο δημοφιλής χώρος στη Ρόδο, μετά την Λίνδο για εκδηλώσεις, γάμους κ.λπ. Αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό γι’ αυτό θέλουμε να έχει άρτια λειτουργία. Επιπλέον, πρέπει να διαχωρίσουμε τι έχει να κάνει με τον αιγιαλό, την παραλία κ.λπ., ενώ είμαστε σε συζητήσεις για το εισιτήριο.

Είμαι της άποψης ότι οι κάτοικοι της Ρόδου πρέπει να το επισκέπτονται δωρεάν. Από εκεί και πέρα, όσοι έρχονται από διάφορα μέρη του κόσμου στην Καλλιθέα, θα πρέπει να πληρώνουν εισιτήριο (δεν έχουμε ακόμη καταλήξει στην τιμή) ώστε να υπάρχει ανταποδοτικότητα στις υπηρεσίες. Οι ιαματικές πηγές, θα παραμείνουν στην ιδιοκτησία του Δήμου Ρόδου.

Είμαστε σε καλό δρόμο καθώς υπάρχει ήδη μελέτη η οποία θα έρθει προς συζήτηση και έγκριση στο δημοτικό συμβούλιο». Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΔΕΡΜ ΑΕ ‘η τιμή του εισιτηρίου έχει να κάνει με την αξία του κάθε αξιοθέατου – το πολύ φτηνό εισιτήριο ή το δωρεάν ίσως να δείχνει ότι δεν του δίνουμε αξία.

Άλλες φορές ένα πολύ ακριβό εισιτήριο δεν βοηθάει να είναι ελκυστικό ένα αξιοθέατο. Προσωπικά αυτό που ζήτησα είναι αν υπάρχουν στοιχεία επισκεψιμότητας (data) για την Καλλιθέα. Αν δεν έχουμε εικόνα για όλα αυτά δεν μπορούμε να αξιολογήσουμε τα επόμενα βήματα’, ανέφερε.
Είπε ακόμη πως θα καταβληθεί προσπάθεια να συνεχιστεί η μελέτη για την ανάδειξη ενός μικρού αμφιθεάτρου στην Καλλιθέα.

Πηγή:www.dimokratiki.gr
Πηγή:www.dimokratiki.gr