ΣΥΝΤΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΣΤΙΣ 8/11/2021 ΣΤΗΝ ΘΕΡΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

0

Πανελλήνιος σύλλογος ιαματικών πηγών και λουτροπόλεων Ελλάδος.

Σύντομη ενημέρωση από το γραφείο του προέδρου.      Θεσσαλονίκη 9/11/2021

Την Δευτέρα 8/11/2021  του μηνός πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση το δ.σ. του συλλόγου σε αίθουσα γήπεδο της Θέρμης

Παρών στη συνεδρίαση ο πρόεδρος Ανέστης  Αναστασιάδης

Ο Αντιπρόεδρος Αχιλλέας Μεταλλουλης

Ο ειδικός Γραμματέας Νίκος Κωτσόπουλος

Β Αντιπρόεδρος Βασιλειάδης Ανέστης.

Ο Ταμίας Γούναρης Φώτης. Ο υπεύθυνος προβολής Νίκος Ματθαίου και από την επιτροπή πολιτισμού και τουρισμού η Πελαγία Γλαβίνα.

Απουσίαζαν πέντε μέλη του Δ.Σ.. για τους γνωστούς λόγους από πλευράς υγείας κλπ.

Στην αρχή ο πρόεδρος καλωσόρισε τα μέλη του Δ.Σ.. στη συνεδρίαση και μάλιστα σε δύσκολες εποχές από πλευράς υγείας όπου αρκετά μέλη δεν μπορούν να ανταποκριθούν σε αυτές τις μαζώξεις.

Στη συνέχεια ενημέρωσε τα μέλη του Δ.Σ. για τα θέματα εκτός ημερήσιας διάταξης που ήταν αρκετά και συνέχισε με τα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Για όλα τα θέματα έγινε αρκετή συζήτηση και προβληματισμός και  με διαφορές ψιλό αντιρρήσεις πάρθηκαν ομόφωνα όλες οι αποφάσεις.

Τα σοβαρά  θέματα ήταν τα συμπεράσματα σχετικά με τη χρονιάτικη  εκδήλωση και μία πρόταση του προέδρου για το ογκολογικό Νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη εάν κατασκευαστεί να κατασκευαστή στην περιοχή των λουτρών της Θέρμης.

Για όλα τα θέματα της ημερήσιας διάταξης θα εκδοθεί δελτίο τύπου από το γραφείο του αντιπροέδρου και Γραφείο τύπου Αχιλλέα Μεταλούλη

Υ.Γ. Μετά το τέλος των θεμάτων ακολούθησε ελεύθερη συζήτηση για όλα τα θέματα που απασχολούν την σημερινή κατάσταση από πλευράς πολιτικής και κυρίως το θέμα της υγείας