ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΕΩΝ ΣΤΟ VISI THS GALLIAS Vichy ΜΕ 400 ΑΝΤΙΠΡΟΣΟΠΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΔΗΜΩΝ ΙΜΑΤΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

0

Πρόεδρος EHTTA στο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Spas

Ο Πρόεδρος και οι εκπρόσωποι της EHTTA συμμετέχουν στις Ευρωπαϊκές Συναντήσεις Spa στο Vichy

4 Νοεμβρίου 2021

Ο Πρόεδρος της EHTTA, κ. José Manuel Baltar Blanco ενώθηκε με τους ηγέτες πολλών σημαντικών ευρωπαϊκών θερμικών οργανισμών στη σκηνή στα εγκαίνια των European Spa Meetings στο Vichy της Γαλλίας.

Το συνέδριο, το οποίο αναμένει πάνω από 400 αντιπροσώπους πραγματοποιείται στο Salon Napoléon III στο όμορφο Art Nouveau Palais des Congrès et Opera, το πρώην καζίνο στην καρδιά της περιοχής σπα στο Vichy. Η Vichy, ένα ιδρυτικό μέλος της EHTTA, προσχώρησε επίσης πρόσφατα σε 10 άλλες λουτροπόλεις για να περιγραφεί ως Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς, οι Μεγάλες Ιαματικές Πόλεις της Ευρώπης.

Ο κ. Baltar είπε:

«Είμαστε τυχεροί που δεν είμαστε μόνο οι διαχειριστές προορισμών τουρισμού υγείας (στην πραγματικότητα κάτι που ήταν οι πόλεις και οι περιφέρειες μέλη του EHTTA εδώ και αιώνες), έχουμε τα ασυναγώνιστα πλεονεκτήματα της κληρονομιάς, του πολιτισμού, της ιστορίας και μερικά υπέροχα φαγητά και ποτά. που προσθέτουν στην ελκυστικότητα του πολιτιστικού τουρισμού στις πόλεις μας»

Κοίταξε επίσης πίσω στο τελευταίο μεγάλο συνέδριο στο Vichy, όταν η EHTTA έλαβε την πιστοποίησή της ως Πολιτιστική Διαδρομή του Συμβουλίου της Ευρώπης.

” ένα πραγματικά εξαιρετικό αγαθό, που αντιπροσωπεύει μεγάλη αξία για την EHTTA και τα μέλη της και ήταν ένα από τα πρώτα σημαντικά επιτεύγματα του Συνδέσμου, που γιορτάστηκε εδώ το 2010.”

 

Μιλώντας για τη διοργάνωση των European Spa Meetings στο Vichy, ο κ. Baltar πρόσθεσε:

Είμαι βέβαιος ότι καταλαβαίνουμε όλοι τις ευκαιρίες που μας δίνει αυτό το συνέδριο, όπως να συναντηθούμε προσωπικά με συναδέλφους από άλλους συλλόγους, να εξετάσουμε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε όλοι, ειδικά μετά την πανδημία, και να αναπτύξουμε κοινές ιδέες και μελλοντικές στρατηγικές για τις πόλεις λουτρών και τον θερμισμό γενικά στην Ευρώπη.

 

Ο κ. Baltar θα συμμετάσχει επίσης στη συζήτηση στρογγυλής τραπέζης για τον θερμικό τουρισμό και την κληρονομιά κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, πριν από την προεδρία της Γενικής Συνέλευσης του Συνδέσμου την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου.

 

– ΤΕΛΟΣ –

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με:

Simone Zagrodnik, Εκτελεστικός Διευθυντής EHTTA :                                    simone.zagrodnik@ehtta.eu