Μικρός Απολογισμός  του Δ.Σ. 2019

0

Προς τα μέλη  του Δ.Σ. του πανελλήνιου συλλόγου ιαματικών πηγών και λουτροπόλεων Ελλάδας

WWW.LOYTROPOLEIS.COM  IBHRIDOS 9 THESSALONIKH 2310905164 

                               Μικρός Απολογισμός  του Δ.Σ. 2019 

Γεια σας και καλή μας χρονιά. Συνεδρίαση 8.1.2020 

Είναι η πρώτη μας συνεδρίαση  του 2020 και ενώ η απόφαση της ε.ε. ήταν αυτή η συνεδρίαση να γίνει στο Μακεδονία Παλλάς αλλά μας ενημέρωσαν ότι δεν έχουν αίθουσα με αποτέλεσμα και μάλιστα και για λογούς ιστορικούς την 1η συνεδρίαση ήταν να την κάνουμε στα γραφεία μας αν και δεν είναι λειτουργικά η κατάλληλη . 

Σε αυτήν την συνεδρίαση λέμε μερικά απλά θέματα σχετικά με έναν απολογισμό δουλειάς του Διοικητικού συμβουλίου μιας και τον απολογισμό τον κάνουμε στην χρονιάτικη μας εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί  την νέα μας χρονιά στις 7.2.2020 και ημέρα Παρασκευή και ώρα 8 -12 στο ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ ΘΕΡΜΗΣ .

Την χρονιά που μας  πέρασε ήταν και χρονιά εκλογών όπως γνωρίζετε «βουλευτικές –δημοτικές –περιφερειακές  –και ευρωεκλογές» 

Καταλαβαίνετε ποσό δύσκολα ήταν να ασχοληθούμε με ποιο  δυναμικά στην διάρκεια των εκλογών και που ήταν αδύνατο. 

Πάνω σε αυτό το θέμα σε δυο συνεδριάσεις μας καλέσαμε και όλους τους υποψήφιους να έρθουν στην συνεδρίαση μας που πραγματοποιήθηκε στο Μακεδονία Παλλάς για  να ενημερωθούν τι θα κάνουν σχετικά με τις ελληνικές λουτροπόλεις και αν έχουν πάνω σε αυτό το θέμα κάποιο πρόγραμμα. 

θέλω να τονίσω ότι δεν είχαμε την επιτυχία που έπρεπε σχετικά με την παρουσία εκτός από μερικούς που ήρθαν.

Την επιστολή με  όλα τα θέματα που απασχολούν όλες τις λουτροπόλεις  την στείλαμε σε όλα τα γραφεία βουλευτών κλπ και σε όλα τα μέσα ενημέρωσης που είχαμε και  μια καλή προβολή . 

Την καλοκαιρινή περίοδο σχεδόν 3 μήνες που δεν μπορούσαν να γίνουν συνεδριάσεις  η δουλεία προς τα έξω γινόταν από το γραφείο του πρόεδρου και μάλιστα σε ότι γεγονότα έτρεχαν  και βλέπαμε και παρακολουθούσαμε την επικαιρότητα και μάλιστα σε θέματα ιαματικών πηγών περνάμε θέση και άποψη.  

Οι συνεδριάσεις στην χρονιά που μας  πέρασε 2019 έγιναν οι περισσότερες στον Μακεδονία Παλλάς ασφαλώς με τα ανάλογο έξοδα κάτι που  βάραινε από τις τσέπες των μελών που συμμετείχαν σε αυτές τις συνεδριάσεις όπως και σε επισκέψεις σε διάφορες λουτροπόλεις.  

Πήραμε μια σημαντική απόφαση και δημιουργήσαμε την εκτελεστική επιτροπή που σε τρεις συνεδριάσεις βοήθησαν  να έχουμε ετοιμασία συνεδριάσεις αν και αυτή η επιτροπή θέλει πιο καλή δουλεία σε μερικά θέματα που είναι ανάγκης  θα πρέπει να είναι πιο αποφασιστική και όχι μόνο συμβουλευτική .

Αρκετές συνεδριάσεις πραγματοποιηθήκαν και  στα γραφεία του συλλόγου αλλά είχαμε και επισκέψεις σε αρκετές λουτροπόλεις και μάλιστα με τα γνωστά γεγονότα αναγνωρίσεις και του ειδικού σήματος λειτουργιάς. .

Άλλες επιτυχίες  είχαμε και στα μέσα ενημέρωσης σε τηλεοπτικά δίκτυα και αρκετά ραδιόφωνα . Δεν καταφέραμε να έχουμε κάποιες συνεδριάσεις σε έδρες λουτροπόλεων που παλαιοτέρα τα είχαμε καταφέρει.  

Σχετικά με τον έντυπο τύπο πιστεύω ότι  μας έχουν αρκετοί σε «εμπάργκο» και αυτό όπως ξέρετε μας έχουν στην μπούκα επειδή   τα περισσότερα μελή του Δ.Σ. και των ομάδων δουλειάς ανήκουμε στην παράταξη «Κίνημα Αλλαγής» και αυτό τους πειράζει . 

Άλλη επιτυχία είχαμε ότι πλέον επαναλειτουργεί το site του συλλόγου μας που είχε σταματήσει εδώ και ένα χρόνο και σήμερα  υπάρχει και που το βλέπουν όλοι «loutropoleis.com .» 

Εδώ θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τον Στέφανο Αναστασιάδη που μας το ξανά-έφερε στην λειτουργιά του ο Στέφανος είναι εξειδικεύεται στη Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων για τις Μηχανές Αναζήτησης (SEO) με έδρα την Κατερίνη/Λονδίνο. 

Το ποιο καλό είναι ότι εκτός από την κατασκευή της ιστοσελίδας, Ο Στέφανος έχει αναλάβει να την ενημερώνει συνεχώς με όλα τα δελτία του συλλόγου μας και άλλο σχετικό υλικό.

Σχετικά με την πορεία αυτού του site, ο Νίκος Ματθαίος θα πρέπει να είναι στο εξής  υπεύθυνος. 

Αυτά τα λίγα θέλω να πω και να θυμίσω ότι είχαμε και τις δικές μας εκλογές και νέα όργανα και  εδώ θέλω να τονίσω ότι αρκετά μέλη ενώ μας υποσχεθήκαν ότι θα βοηθήσουν και μπήκαν στο ψηφοδέλτιο  και όμως δεν το βλέπουμε όπως Λέκκας –Τσικουρίκας και Άκογλαν κλπ 

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μελή του Δ.Σ. και της επιτροπή  τουρισμού για την δουλεία που κάναμε ασφαλώς όσο μπορέσαμε . 

Να κλείσω με το μεγάλο θέμα για τα οικονομικά μας όπως εδώ και 15 χρόνια δεν πάνε καθόλου καλά, ούτε μπορούμε να έχουμε τουλάχιστον τα λειτουργικά  έξοδα ενός γραφείο που είναι από πλευράς ενοικίου εντελώς δωρεάν –ΔΕΗ-τηλ κλπ και εκατοντάδες άλλα μικρό έξοδα αυτοκίνητο κλπ  

Καλή μας χρόνια και καλή επιτυχία στην χρονιάτικη μας εκδήλωση των 10 ευρώ που   βάλαμε και αυτό το ποσόν το βάλαμε στην ε.ε. μπας και γίνει ποιο μαζική η προσέλευση  του κόσμου, εφόσον και όλοι βοηθήσουμε και δεν ερχόμαστε σε αυτήν την εκδήλωση μόνοι και μάλιστα δίχως ακόμη και τις συντρόφισσες μας. 

Να ευχαριστήσουμε επίσης τους Αφοί Κουμπατσιάρη Α.Ε. για την συνδρομή τους στην εκδήλωση μας  και τον αναπληρωτή πρόεδρο μας Νώντα Όχονα αλλά και τις λίγες λουτροπόλεις για την πρόσφορα τους αλλά και τους  επαγγελματίες της πόλης μας για διάφορα μικρό-δώρα κλπ 

Σας ευχαριστώ και ξανά καλή μας χρονιά.  

      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ 

                                           ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  8.1.2020