ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΣΤΙΣ 21/3/2024 ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ

0

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΚΑΙ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΕΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ .LOYTROPOLEIS.COM 2310905164 Θεσσαλονίκη  

ΘΕΜΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του πανελλήνιου συλλόγου ιαματικών πηγών και λουτροπόλεων Ελλάδας σήμερα,21/3/2024 στην αίθουσα της 4ης δημοτικής κοινότητας στην  Θεσσαλονίκης στην άνω Τούμπα .

Ο πρόεδρος Ανέστης Αναστασιάδης αφού διαπίστωσε ότι υπάρχει απαρτία προχώρησε σε θέματα αρχικά εκτός ημερησίας διάταξης. Ευχαρίστησε όλα τα μέλη για τη συμπαράσταση του σχετικά με το θέμα της υγείας του προέδρου.

Στην συνέχεια ενημέρωσε τα θέματα που είχε εκτός ημερησίας διάταξης που αφορούν μεγάλες επενδύσεις γύρω από τις ιαματικές πηγές σχεδόν σε όλη την Ελλάδα.

Στην συνέχεια μπήκαν στα θέματα της ημερήσιας διάταξης και το πιο σημαντικό θέμα ήταν η εκδήλωση του συλλόγου όπου αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί 19 του Απρίλη ημέρα παρασκευή στο πλανητάριο της θέρμης με όλες τις λεπτομέρειες της εκδήλωσης όπου θα έχουμε 100 μερίδες φαγητού και τριάντα μερίδες νηστίσιμες . Επίσης ψηφίσθηκε και προϋπολογισμός του συλλόγου για το 2023. πέρασαν όλα τα θέματα που ήτανε στην ημερήσια διάταξη γύρω στα 25. Ευχαρίστησε την πρόεδρο της κοινότητας Ρίτσα Παπαθωμά και τον Νικό Κωτσόπουλο  σχετικά με την φιλοξενία στην αίθουσα της κενότητας για την παραπάνω συνεδρίαση

Για όλα τα θέματα που είναι αρκετά σοβαρά θα εκδοθεί δελτίο τύπου από τον Αχιλλέα Μεταλούλη Αντιπρόεδρο και γραφεία τύπου.

Στη συνεδρίαση ήταν η παρόντες ο πρόεδρος Ανέστης Αναστασιάδης ο Αντιπρόεδρος Αχιλλέας Μεταλούλης ο γραμματέας Νίκος Κωτσόπουλος ειδικός γραμματέας Τασούλα Αυγερινού ο Ταμίας Φώτης Γούναρης ο Ανέστης Βασιλειάδης ο Στέλιος Τσούλιας ο Νίκος Ματθαίος η Πελαγία Γλαβίνα ο Θανάσης Κουφονικόλας

Επίσης όπως πάντα και καλά ενημερωμένος για όλα της ημερήσιας διάταξης ο πρόεδρος της επιτροπής τουρισμού Γεώργιος Παπαδήμας.

Στο τέλος ο πρόεδρος Ανέστης Αναστασιάδης δήλωσε ότι η άλλη συνάντηση θα είναι στην εκδήλωση ,19 Απριλίου στο Πλανητάριο της θέρμης. Κόστος συμμετοχής είναι 15 ευρώ με πλούσια δώρα και εδέσματα όπως πάντα και λαχεία από λουτροπόλεις και άλλα όπως την Όχονος σνακ Άκογλαν Ναστης κλπ

Ρεπορτάζ από το γραφείο του προέδρου

 

Αναστασιάδη Ανέστη            ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 22/3/2024