ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΤΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΣΤΟΡΑΝ ΠΑΝΤΩΣ ΟΛΟΙ (ΤΣΑΜΠΑ) ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΡΩΓΑΝΕ ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ

0

Τζάμπα μάγκες. Δεν μπορούν να κλείσουν το Εστιατόριο Των Λουτρών Πόζαρ

Ο ιδιώτης δεν φεύγει και περιμένει την απόφαση των δικαστηρίων

Με πρόσχημα δήθεν τον νόμο, εν όψει καλοκαιριού μάλιστα, η Διοίκηση των Λουτών Πόζαρ επιμένει να κλείσει το εστιατόριο. Το ίδιο αποφάσισε μάλιστα ξανά και σήμερα, δίνοντας βάση στα σενάρια που κυκλοφορούν:

‘Οτι δηλαδή θέλουν το εστιατόριο κλειστό κατά την διάρκεια του Φεστιβάλ Πόζαρ , για να μονοπωλήσουν τα πάντα οι ιδιώτες που το διαχειρίζονται.

Να βγάλουν μια ώρα αρχύτερα την σημερινή κοινοπραξία που το λειτουργεί για να το ανακαινίσουν και να το δώσουν στην συνέχεια σε άτομα που  θα είναι υποψήφιοι μαζί τους . 

Στη σημερινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου

μεταξύ άλλων συζητήθηκε και αποφασίσθηκε να ορισθεί Δικηγόρος προκειμένου, αφενός συντάξει και καταθέσει την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά την Κ/Ξ που εκμεταλλεύεται το εστιατόριο, αφ ετέρου  να γίνει  κατάθεση αγωγής οριστικής απόδοσης του μισθίου από την παραπάνω κοινοπραξία. Κάτι βέβαια που θα κρατήσει αρκετό καιρό. Σύμφωνα δε με πληροφορίες και η κοινοπραξία πρόκειται να εξαντλήσει όλα τα ένδικα μέσα. Κατι  που μπορεί όμως να τινάξει στον αέρα τις υποσχέσεις της διοίκησης προς νέους φερόμενους ενοικιαστές . Η Διοίκηση ήξερε όμως την πιθανότητα των δικαστικών αντικινήσεων , προτίμησε όμως να κοροϊδέψει  τους υποστηρικτές-υποψηφίους της.

Το θέμα ψηφίσθηκε από τα παρόντα μέλη, ενώ απουσίαζαν οι  Τάσος Θεοδωρίδης Δημήτρης Πασοης  και Σάκης Αδραμάνης (πρόσκειτα στον Δήμαρχο , αλλά μάλλον προτίμησε να μην συμμετάσχει  στην παρωδία που βλάπτει το χωριό του αλλά και την ευρύτερη περιοχή.)

Το Εστιατόριο θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά μέχρι να αποφανθεί οριστικά η Δικαιοσύνη.

 

Αναρτήθηκε από PETROS στις 3:54:00 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: