ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

0

 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΚΑΙ ΛΟΥΤΡΟΠΟΕΛΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ WWW.LOYTROPOLEIS.COM 2310905164 THESSALONIKI

προς Δήμο Θεσσαλονίκης                                  Θεσσαλονίκη 9/7/2023

Γραφείο Δημάρχου Κ. Ζέρβα

Θέμα: φάκελος αναγνωρίσεις τις ιαματικής πηγής Λουτρά  θέρμης

Κύριε Δήμαρχε

Μετά από την ερευνά στα λουτρά της Θέρμης των  δυο γεωτρήσεων όπου διαπιστώθηκε ότι υπάρχει αρκετή και μεγάλη ποσότητα ιαματικού και ζεστού  νερού.

Η εταιρία που έκανε την ερευνά  ετοίμασε τον φάκελο με όλα τα στοιχειά έτσι μας ενημέρωσε  και τα παρέδωσε σε γραφείο του δήμου .

Θα έπρεπε κύριε Δήμαρχε αυτός ο φάκελος να αποσταλεί στο αρμόδιο γραφείο του Υπουργείου Τουρισμού προκειμένου η αρμόδια επιτροπή που υπάρχει να προχώρηση στην αναγνώριση της Ιαματικής πηγής των λουτρών της Θέρμης.

Μετά την αναγνώριση  ο δήμος αν  το επίθημα θα  προχώρηση στην ανάπτυξη της λουτρόπολης  κάτι που έγινε σε όλη την Ελλάδα  από τους 130 φάκελους που  μέχρι ήμερα υπήρχαν στο παραπάνω Υπουργείο και   έχουν αναγνωριστεί η περίπου 90 ιαματικές πήγες .

Η δική μας παρέμβαση είναι γιατί μέχρι τώρα δεν έφυγε αυτός  ο φάκελος προς το Υπουργείο (εκτός αν έφυγε)  πάντως εμείς  ζητούμε την δική σας άμεση παρέμβαση για το όλο θέμα .

 

Θα περιμένουμε απάντηση αν υπάρχουν κάποιοι λόγοι που ακόμη δεν πήγε ο φάκελος στο Υπουργείο Τουρισμού  με την  γνωστή γραφειοκρατία  κάποιοι  που ακόμη δεν το προχώρησαν .

 

Με εκτίμηση

 

για το Δ.Σ. του Συλλόγου

 

Ο πρόεδρος

 

Ανέστης Αναστασιάδης

 

Κοινοποίηση- Δήμο θέρμης Γραφείο Δημάρχου

 

Μ.Μ.Ε.