GOOD NEWS: Ο Όμιλος Μήτση συνεχίζει τις επενδύσεις του στα Καμένα Βούρλα

0

ante na doyme ti tha doyme

 

Ο όμιλος έχει ήδη παρουσία στην Αθήνα και τα δημοφιλή νησιά με 17 ξενοδοχεία, εκ των οποίων τα 5 βρίσκονται ήδη στη Ρόδο και τα 5 στη γειτονική Κω. Διαθέτει ακόμη ξενοδοχεία στην Αθήνα (το γνωστό σε όλους Sofitel στο Αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”, ξενοδοχεία στην Κρήτη αλλά και τα Καμένα Βούρλα.

To επενδυτικό πλάνο για την επόμενη πενταετία περιλαμβάνει τόσο νέες ξενοδοχειακές μονάδες σε Μύκονο και Ρόδο όσο και νέες επενδύσεις στην Αττική και τη Φθιώτιδα όπου λειτουργεί το 5άστερο ξενοδοχείο στα Καμένα Βούρλα.

Ανακαινίσεις ξενοδοχείων

Σημαντική επενδυτική ευκαιρία αποτελεί η νέα παραχώρηση του ακινήτου στα ΚαμέναΒούρλα. Εκεί ο όμιλος λειτουργεί ήδη ένα πολυτελές ξενοδοχείο 5 αστέρων με spa και υδροθεραπευτήριο, με βάση την υφιστάμενη σύμβαση παραχώρησης.

Το ακίνητο ανήκει στο ΤΑΙΠΕΔ και θα προκηρυχθεί διαγωνισμός για νέα παραχώρηση, για την οποία, εφόσον φυσικά ο όμιλος επιλεγεί, θα διαθέσει νέα κεφάλαια αλλά και θα προχωρήσει στην αναβάθμιση και επέκταση του ξενοδοχείου Γαλήνη.

Το ακίνητο του ΤΑΙΠΕΔ ουσιαστικά περιλαμβάνει τόσο τις ιαματικές πηγές των Καμένων Βούρλων όσο και εκτάσεις από το βουνό έως την παραλία της περιοχής και θεωρείται ιδιαίτερα προνομιακό.