ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ESPA KAI ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ 2021

0

Ανακοινώθηκαν οι νικητές των ESPA Innovation Awards 2021
1 Οκτωβρίου 2021
Τα Βραβεία Καινοτομίας ESPA αντικατοπτρίζουν τον στόχο της ESPA για «προώθηση της ανταλλαγής εμπειριών, βέλτιστων πρακτικών και τεχνογνωσίας» και την αναγνώριση των καλύτερων και πιο καινοτόμων ιδεών και υπηρεσιών στον κλάδο των spa.

Μετά την «καταιγίδα» των τελευταίων 18 μηνών, η πανδημία και η απομόνωση έδειξαν ξεκάθαρα τη σημασία της καλής κατάστασης της υγείας και της πρόληψης σε όλες τις γενιές και την προώθηση θεραπειών με φυσικές θεραπείες, λαμβάνοντας πρωτοβουλίες της λουτρολογίας, της ιατρικής λουτρών.

Καθώς η Euroepan Spas Assoicaton κυκλοφόρησε τα Βραβεία Καινοτομίας για προορισμούς, εγκαταστάσεις ή πρωτοβουλίες στον τομέα των Spa, που αντιπροσωπεύουν την «ευημερία», την «καινοτομία» και την «αριστεία» στην εσωτερική τους ουσία, το 2021 είναι πιο μεταμορφωμένο να δίνεις φωνή και βραβείο σε εκείνα τα ταλέντα και τους συνεργάτες, που ανέπτυξαν νέες, εξαιρετικές και πιο αποτελεσματικές προσεγγίσεις για να συμβάλουν στη βελτίωση της ποιότητας του τρόπου ζωής, της υγείας στα ξενοδοχεία spa, στα ιατρικά λουτρά και στα θέρετρα υγείας.

 

Οι νικητές των ESPA Innovation Awards 2021 προέρχονταν από 12 ευρωπαϊκές χώρες και ανακοινώθηκαν και γιορτάστηκαν κατά τη διάρκεια του Ετήσιου Συνεδρίου Gala της ESPA, στο Terme 3000 στο Moravske Toplice της Σλοβενίας.

Με μεγάλη χαρά καλωσορίσαμε περισσότερες από είκοσι εθνικότητες ειδικών σπα και πολλούς φιλοξενούμενους αγοραστές του εργαστηρίου SPA-CE B2B στην εκδήλωση AWARDS GALA και γιορτάσαμε την αριστεία σε ευρωπαϊκό επίπεδο LIVE και συγχαίρουμε προσωπικά τους νικητές. Αυτή η ανταλλαγή τεχνογνωσίας και αναγνώρισης δίνει την ενέργεια να προσπαθήσουμε και να συμπληρώσουμε, να βελτιστοποιήσουμε άλλες νέες και δοκιμασμένες διαδικασίες στα ιατρικά ιαματικά λουτρά και τα θέρετρα υγείας μας. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ 2021 #HEALINGFOREST #SAIRME #BORGOBRUFA #BALVANYOS #SEVTOPOLIS #TERMEKRKA #SMARTWELL #ENSANA

 

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΩΝ ΒΡΑΒΕΙΩΝ 2021

Γ1 ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ SPA

ΝΙΚΗΤΗΣ:
MECKLENBURG_Vorpommern Spa Association – Γερμανία

Το θεραπευτικό δάσος στη Βόρεια Γερμανία είναι ένα πρωτοποριακό έργο στην Ευρώπη, με πολύ υψηλά πρότυπα ποιότητας. Το Δάσος είναι σαν το «πράσινο φαρμακείο» και σχεδιάστηκε από ειδικές υποδομές για πρόληψη και αποκατάσταση. Το θετικό αποτέλεσμα ακολουθείται από ιατρική έρευνα και πρόσφατα άνοιξε ένα ειδικό θεραπευτικό δασικό μονοπάτι για Παιδιά, επειδή επίσης επισημαίνουν το θέμα της υγείας της νέας γενιάς, που χρειάζεται περισσότερη προσοχή.

Μόλις βρίσκεται στην ακτογραμμή της Βαλτικής θάλασσας, αντιπροσωπεύει τον τέλειο προορισμό σε ένα πολύ παραδοσιακό θέρετρο υγείας σε συνδυασμό της φύσης.

 

ΕΙΔΙΚΗ ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΤΣΙΑΣ
ST CONSTANTINE AND HELENA RESORT – Βουλγαρία

Ο προορισμός είναι μια ιδιαίτερη φυσική κράτηση με ιαματικό νερό, παραθαλάσσια και θεωρείται ως το πρώτο κλιματικό θέρετρο της χώρας, που προσφέρει καινοτόμες κορυφαίες θεραπείες υγείας και χαλάρωσης, για πρόληψη & φροντίδα υγείας, με καθαρό θαλασσινό νερό. Ένα φανταστικό συγκρότημα θέρετρων με διάφορα ξενοδοχεία υψηλής ποιότητας, ένα μοναδικό δημόσιο σπα και ειδικές υπηρεσίες δημιουργεί ένα καλό μείγμα.

Αυτό καθιστά δυνατή τη μετάβαση από έναν κλασικό καλοκαιρινό προορισμό σε λειτουργία τεσσάρων εποχών.

Είναι φιλικό προς το περιβάλλον, με βιολογικές θεραπείες και ένα πλήρες φάσμα διαφορετικών εμπειριών. Ο προορισμός έχει βασικό ρόλο για την ανάπτυξη της Βουλγαρίας ως προορισμού Υγείας

 

Γ2 ΙΑΤΡΙΚΟ ΛΑΣ

ΝΙΚΗΤΗΣ
SAIRME HOTELS AND RESORTS AND SPA – Georgia

Ένα ιδιαίτερο θέρετρο υγείας, στα βουνά της Γεωργίας, περιβάλλεται από 60 εκτάρια καταπράσινης δασικής έκτασης και θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα θέρετρα balneo στην Ευρώπη, με τέσσερα διαφορετικά είδη μεταλλικού και ιαματικού νερού.

Το Medical Spa είναι εξοπλισμένο με την καλύτερη και τελευταίας τεχνολογίας, καταρτισμένους επαγγελματίες και μια καινοτόμο προσέγγιση κατάλληλη για την καταπολέμηση διαφόρων κοινωνικών ασθενειών, συμπεριλαμβανομένων των επιπλοκών μετά τον Covid-19, για την εφαρμογή πρωτοκόλλου αποκατάστασης σε συνδυασμό με λουτροθεραπεία σε συνεργασία και ένα μοναδικό δίκτυο με τους καλύτερους ιδιωτικές κλινικές και ιατρικά κέντρα για παρακολούθηση και μέτρηση του αποτελέσματος. Αυτή η συνεργασία αποτελεί πολύ μεγάλη προστιθέμενη αξία για το πρόγραμμα υγείας και δείχνει τον σημαντικό ρόλο της Βαλνεολογίας.

 

ΕΙΔΙΚΗ ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΤΣΙΑΣ
ΤΣΒΕΤΙ ΜΑΡΤΙΝ ΤΕΡΜΕ – Κροατία

Είναι ένας αυθεντικός και μοναδικός προορισμός στη βόρεια Κροατία, που εξελίχθηκε όλα αυτά τα χρόνια σε ένα πρώτο θέρετρο υγείας στην Ευρώπη, ένα θέρετρο για χαλάρωση και ευεξία, αθλήματα και δραστήριες διακοπές, με πρώτης τάξεως και μόνο τοπική, βιολογική και σπιτική γαστρονομία και πράσινο φυσικό περιβαλλοντας ΧΩΡΟΣ. Το Resort έθεσε τα θεμέλια της φιλοσοφίας του Healthness και η ολιστική του προσέγγιση ενθαρρύνει τους επισκέπτες να αλλάξουν νοοτροπία και κακές συνήθειες, να γίνουν πιο υγιείς, σύμφωνα με τη φιλοσοφία του Dr. χαλάρωση ευεξίας, υγιεινή γαστρονομία & διατήρηση της ισορροπίας σώματος – πνεύματος – πνεύματος.

 

 

 

C3 SPA HOTEL

ΝΙΚΗΤΗΣ
BORGO BRUFA SPA RESORT – Ιταλία

Είναι ένα θέρετρο 5 αστέρων που βρίσκεται στη φανταστική χώρα της Ούμπρια, πλήρως βυθισμένο