παραλαβη των λουτρων ποζαρ απο τον νεο δημαρχο

0

Τους στόχους για την καλύτερη αξιοποίηση των Λουτρών Πόζαρ με ότι αυτό σημαίνει για την ευρύτερη περιοχή , αλλά και την Αλμωπία  επανέλαβε
κατά την διάρκεια της τελετής παράδοσης –παραλαβής  της λουτρόπολης την Τετάρτη ο νέος Δήμαρχος  Αλμωπίας Νίκος Παρούτογλου. Για τον λόγο αυτό ξεκινά με την νέα καινοτομία  να προσληφθεί  διευθύνων σύμβουλος εκτός Λουτρακίου , όπως μέχρι τώρα συνηθιζόταν . Επίσης δεν αναλαμβάνει την προεδρία  ο ίδιος ως δήμαρχος ,  για να μην αποσπάται από τα καθήκοντα του δημάρχου , δίνοντας ταυτόχρονα  την δυνατότητα να  επωμιστούν την διοίκηση συνεργάτες του .

Από την προηγούμενη διοίκηση θα κρατήσουν τα θετικά , ενώ θα διορθώσουν τις τυχόν αρνητικές καταστάσεις που όμως είναι απαραίτητες  στην γενικότερη λειτουργία της.  Ο απερχόμενος Πρόεδρος Χ. Μπάτσης ενημέρωσε λεπτομερώς  τους διαδόχους του  για την οικονομική κατάσταση που είναι σε καλό σημείο, διάφορα λειτουργικά ζητήματα

και τις κυριώτερες εγκαταστάσεις. Παρών ήταν και ο απερχόμενος Διευθύνων σύμβουλος Πέτρος Ούτσκας. Παρόντες και ο νέος Πρόεδρος   Πέτρος Τζέκος  και ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Σαββίδης , οι           οποίοι τόνισαν ότι στόχος είναι η λουτρόπολη να πάει ακόμα καλύτερα.

Παρούσα και η νέα Διευθύνουσα Σύμβουλος Βαλεντίνη Χαραλαμπίδου , η οποία επιφυλάχτηκε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση , προτού ενημερωθεί πλήρως .

Την επιλογή της είχε ανακοινώσει στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ο Δήμαρχος Νίκος Παρούτογλου τονίζοντας  ότι

«Είχα πει προεκλογικά, ότι για μένα αν κερδίσω τις εκλογές, η επιλογή του Διευθύνοντα Συμβούλου δεν θα γίνει από το τοπικό του Λουτρακίου. Το δεχτήκανε όλα τα παιδιά, δεν έφερε κανένας αντίρρηση.

Έψαξα πάρα πολύ, πρέπει να σας πω. Δεν είναι εύκολο να βρεις σήμερα ανθρώπους που παρατάνε τη δουλειά τους για να έρθουν να διευθύνουν μια Επιχείρηση στην Αριδαία, είναι πολύ δύσκολο.

Η επιλογή μου είναι η Βαλεντίνη Χαραλαμπίδου. Έχει τελειώσει Διοίκηση Επιχειρήσεων, έχει μεγάλη εμπειρία. Αφού ενημερωθεί, θα σας μιλήσει και θα ενημερώσει με τη σειρά της το σώμα για το πως σκέφτεται να διοικήσουμε και για το γενικότερο πλάνο μας για τα Λουτρά.»