Θέμα πρακτικό συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου το συλλόγου στις 21/3/2024 σε δημοτικό κατάστημα του δήμου Θεσσαλονίκης στην άνω τούμπα.

0

Πανελλήνιο σύλλογος ιαματικών πηγών και λουτροπόλεων Ελλάδας
πρακτικό

Θέμα πρακτικό συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου το συλλόγου στις 21/3/2024 σε δημοτικό κατάστημα του δήμου Θεσσαλονίκης στην άνω τούμπα.

Ο  πρόεδρος αφού διαπίστωση ότι υπάρχει απαρτία προχώρησε σε θέματα εκτός ημερησίας διάταξης και ενημέρωσε το σώμα για τις τρέχουσες υποθέσεις σχετικά με την ανάπτυξη των ελληνικών λουτροπόλεων σε όλη την Ελλάδα.

Στην συνεχεία μπήκε στην υπηρεσία διάταξη που στο σύνολό τους ήτανε 25 θέματα που αφορούσε πρώτον νέες επενδύσεις στην περιοχή στα καμένα βούρλα νέες επενδύσεις στην περιοχή της ηπείρου επιστολές του προέδρου ανέστη Αναστασιάδη σε αρκετούς δημάρχους με στο με στόχο την άμεση αξιοποίηση των ιαματικών πηγών της κάθε περιοχής.

Το δεύτερο θέμα ήτανε η εκδήλωση του συλλόγου όπως γίνεται κάθε χρόνο στο πλανητάρια της θέρμης που αποφασίστηκε ένα πραγματοποιηθεί 19 του Απρίλη 2024

Επίσης λόγω της ημέρας της παρασκευής   απόφαση να υπάρχουνε και νηστίσιμο φαγητά γύρω στα 30 για όσους το επιθυμούν.

Ο  πρόεδρος εν συνεχή ενημέρωση τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου σχετικά με τι λαχείο και  τα δώρα της εκδήλωσης το κόστος της κάρτας μπήκε ένα 15€ και τον τρόπο να συμβάλουν όλοι μαζί για να μπορέσει να πετύχει η εκδήλωση του που  γίνεται κάθε χρόνο

ο πρόεδρος ενημέρωσε το μέλη του διοικητικού συμβουλίου σχετικά με την υγεία του υποσχέθηκε εάν όλα πάνε καλά να συνεχιστεί ο αγώνας για την ανάπτυξη του θεραπευτικού τουρισμού στην Ελλάδα όπως κάναμε εδώ και 22 χρόνια. Επίσης την ίδια συνεδρίαση εγκρίθηκε και ο προϋπολογισμός του συλλόγου προκειμένου να γίνει η φορολογική ενημερότητα.

Στην συνεδρίαση παρόντες ήτανε ο πρόεδρος Ανέστης Αναστασιάδης ο αντιπρόεδρος Αχιλλέας Μεταλλούλης ο γραμματέας Νίκος Κωτσόπουλος  η ειδικός γραμματέας Τασούλα Αυγερινού ο Ταμίας Φώτης Γούναρη β  Αντιπρόεδρος  Ανέστης Βασιλειάδης το μέλος του διοικητικού συμβουλίου Νίκος Ματθαίου ο πρόεδρος της επιτροπής τουρισμού Γεώργιος Παπαδήμας επίσης παρών ήτανε και η Πελαγία Γλαβίνα αντιπρόεδρος της επιτροπής τουρισμού.

Επίσης  παρόντες ο Στέλιος Τσούλιας . Και ο Θανάσης Κουφονικόλας
Το κλείσιμο της συνεδρίασης ο πρόεδρος  τόνισε ότι συνεδρίαση μέχρι την εκδήλως  δεν θα υπάρχει και  θα συναντηθούμε με τον κόσμο που κάθε χρόνο οι έρχεται σε αυτή την εκδήλωση στο Πλανητάριο
.Σας ευχαριστώ για την παρουσία σας να είστε καλά και τα λέμε στον πλανητάριο της θέρμης 19:00 το Απρίλη
Για το πρακτικό υπογράφουν
Ο πρόεδρος Ανέστης Αναστασιάδης
και Γενικός Νίκος Κωτσόπουλος
Θεσσαλονίκη 29/3/2024