εκδηλωση συνεδραση του Δ.Σ. και ομαδες δουλειας 29/1/2024 στην θερμη θεσσαλονικης

0

Πανελλήνιο σύλλογος ιαματικών πηγών και λουτροπόλεων Ελλάδας

Πραγματοποιήθηκε η συνεδρίασή του διοικητικού συμβουλίου στη θέρμη Θεσσαλονίκης και ομάδες δουλειάς 29/1/2024 σε κοσμική αίθουσα της περιοχής

Παρών και για λίγα λεπτά στον αέρα ο Δημήτρης Βασάλος από την Κύθνο και τον ευχαριστούμε
Τα  θέματα της ημερήσιας διάταξης τα οποία απέστειλε ο πρόεδρος του συλλόγου Ανέστη Αναστασιάδης στον αντιπρόεδρο του συλλόγου ο οποίος προήδρευσε αυτής της συνεδρίασης λόγω ότι ο πρόεδρος απουσίασε για λόγους υγείας.
Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης ξεπέρασαν τα 25  και τρία θέματα εκτός ημερησίας διάταξης όπως είναι ο απολογισμός δουλειάς του συλλόγου 2023 και το δεύτερο ήτανε αν η εκδήλωση του συλλόγου αν  ξαναγίνει και νέα ημερομηνία στο πλανητάριο της θέρμης.
Για όλα αυτά ασφαλώς το γραφείο τύπου θα μας ενημέρωση το  και τις αποφάσεις που πάρθηκαν.  Στην συνεδρίαση κόπηκε και η πίτα της χρονιάς.
Στη συνεδρίαση παρόντες ο Αχιλλέας Μεταλλούλης ,ο πρόεδρος της επιτροπής τουρισμού Γ Γεώργιος Παπαδήμας  ο Β Αντιπρόεδρος Ανέστης Βασιλειάδης Ο Γενικός Γραμματέας Νίκος Κωτσόπουλος ο Ταμίας Φώτης Γούναρης, η ειδική Γραμματέας Τασούλα Αυγερινού η υπεύθυνη για την επιτροπή τουρισμού  Πελαγία Γλαβίνα που κέρδισε και το φλουρί..
Επίσης και το νέο μέλος της συλλόγου μας Τσούλιας Στέλιος  και μέλος της επιτροπής τουρισμού στο Δ.Σ. του συλλόγου
Καλεσμένοι επίσης  και ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδες της θέρμης , o Γενικός Γραμματέας  β Θεσσαλονίκης του  ΠΑΣΟΚ κύριος Κοκολάκης και Παναγιώτης Κωτσόπουλο φίλος του συλλόγου

Ο  πρόεδρο της συνεδρίασης ο Αχιλλέας Μεταλούλης

Από το γραφείο του προέδρου  μια σύντομη ενημέρωση