ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΑΝΕΣΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΥΓΑΝΙΣΤΑΝ

0
Αφγανιστάν: Πιο κοντά στην Καμπούλ οι Ταλιμπάν
Στο Αφγανιστάν οι Αμερικάνοι για μία ακόμη φορά μας δημιουργούν ένα τεράστιο πρόβλημα σχετικά με το προσφυγικό
Οι Ταλιμπάν με έναν ξυπόλητο στρατό τα κατάφεραν εδώ και πολλά χρόνια να διώξουν τις δύο μεγάλες δυνάμεις τους Αμερικανούς και τους Ρώσους. Οι Ταλιμπάν είχαν ένα σύνθημα πως το Αφγανιστάν είναι δικό μας και με αυτό το σύνθημα τα κατάφεραν και έφεραν τα πράγματα στη σημερινή κατάσταση.
Γνωρίζουμε και τον τρόπο ζωής των Ταλιμπάν και σε διάφορα αλλα μέρη του κόσμου που θέλησαν οι Αμερικάνοι να φέρουν την άνοιξη πολιτικά κι όμως έφεραν τη δυστυχία την ταλαιπωρία και το θάνατο πολλών στρατιωτών από διάφορα κράτη του ΝΑΤΟ και κυρίως των Αμερικανών και των Αυγανών
Αν θέλουμε η ανθρωπότητά να έχει δικαιώματα θα πρέπει αυτό να ξεκινάνε από τον ΟΗΕ και ο καταστατικός χάρτης θα πρέπει να λέει ξεκάθαρα πως θα πρέπει να λειτουργεί ένα κράτος δημοκρατικά και με δημοκρατικές ελευθερίες της ανθρωπότητας.
Αν αυτά ένα κράτος δεν το αναγνωρίζει τότε θα πρέπει και ΟΗΕ να μην αναγνωρίζει αυτό το κράτος τότε μόνο θα αναγκαστούν να εφαρμόσουν τις αποφάσεις του ΟΗΕ .
Αν όχι θα έχουμε τη σημερινή κατάσταση με εκατομμύρια πρόσφυγες και με ηγεσίες να κυβερνούν με το πιστόλι στο κεφάλι του κάθε πολίτη για να εφαρμόζουν τις δικές τους απόψεις.
Το δικό μας το ρώτημα είναι τι θα γίνει με τους νέους πρόσφυγες ποιος θα τους φιλοξενήσει η Ευρώπη η Τουρκία η Ελλάδα ξανά θα είναι αυτό είναι μεγάλο ερώτημα προς τους Αμερικανούς που παντα αποφασίζουμε χωρίς τη δική μας γνώμη με τα γνωστά αποτελέσματα
Αυτά τα λίγα για σήμερα.
ΑΝΕΣΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ