Πρόταση  Αξιοποίησης  Λουτρά  Νέας Απολλώνιας του Δήμου Βόλβης

0
sinethriasi silogou

Ιβήριδος 9, T.K. 54351 Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2310 905164, -6948948426

Email επικοινωνίας: , axmetaloulis@gmail.

Ιστοσελίδα: Loutropoleis.com .anestis_anastasiadis@yahoo.gr

Θεσσαλονίκη 10 Ιουλίου 2019

Προς:

Μακεδονία Παλλάς γραφείο Πρόεδρου Ιβάν Σαββίδη

Θέμα: Πρόταση  Αξιοποίησης  Λουτρά  Νέας Απολλώνιας του Δήμου Βόλβης.

Αγαπητέ κύριε Πρόεδρε ,

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Ιαματικών Πηγών και των Λουτροπόλεων Ελλάδας εδώ και σχεδόν 2 δεκαετίες αποτελεί ουσιαστικά τον μοναδικό φορέα προώθησης συμφερόντων του ελληνικού Θερμαλισμού. Με χιλιάδες επισκέψεις σε λουτροπόλεις ανά την Ελλάδα, και με τεράστια γνώση και εμπειρία πάνω στον τομέα του θερμαλισμού – ιαματικού, αλλά και ψυχαγωγικού τουρισμού, ο Σύλλογος μας έχει σαν σκοπό την ανάπτυξη και εκμετάλλευση των ελληνικών λουτροπόλεων.

Πρόσφατα δημοσιεύματα, θέλουν τον όμιλο σας να δείχνει οικονομικό ενδιαφέρον για την εκμετάλλευση των Ιαματικών λουτρών του Δήμου Βόλβης – αυτά της Ν. Απολλωνίας.

Ο Σύλλογος μας έχει βαθιά γνώση του θέματος, μάλιστα εδώ και 14 χρόνια, προσπαθεί να πείσει όλους τους αρμόδιους φορείς να επανέλθουν στον στόχο αξιοποίησης των λουτρών – ένας στόχος που στοίχισε πάνω από 24 εκατομμύρια ευρώ, και που όμως εγκαταλείφθηκε εξ αιτίας δυστοκίας των εμπλεκόμενων φορέων, χωρίς ουσιαστικό και πραγματικό λόγο.

Οι ευκαιρίες στον χώρο του θερμαλισμού σε πανελλήνιο επίπεδο είναι πάρα πολλές, και ο ελληνικός χώρος έχει πάνω από 130 λουτροπόλεις που δύναται να αξιοποιηθούν, και να προσελκύσουν εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες από όλο τον κόσμο.

Επί του προκειμένου, τα Ιαματικά Λουτρά Δήμου Βόλβης, είναι σε πολύ κοντινή απόσταση από τη μητροπολιτική Θεσσαλονίκης και οι προοπτικής ανάπτυξης και οικονομικής εκμετάλλευσης είναι τεράστιες.

Θα θέλαμε λοιπόν να προτείνουμε μια από κοινού συνεδρίαση των Δ.Σ του Συλλόγου μας, και του Δ.Σ του φορέα στον οποίο θα ανατεθεί η διαχείριση – μία συνάντηση αν θέλετε, για να παρουσιάσουμε τις θέσεις μας, τις γνώσεις μας, αλλά και την τεράστια εμπειρία μας στον χώρο του Θερμαλισμού και δε τα παραπάνω για τις Ιαματικές Πηγές του Δήμου Βόλβης.

Πιστεύουμε ότι μια τέτοια συνάντηση, μόνο όφελος μπορεί να έχει εκατέρωθεν.

Για τον Σύλλογο Ιαματικών Πηγών και των Λουτροπόλεων Ελλάδας.   

Για το ΔΣ.

Ο Πρόεδρος

Ανέστης Αναστασιάδης

Υ.Γ Η συνάντηση αν γίνει θα πραγματοπιοιθεί σε συνεδρίαση του Δ.Σ. του Συλλογου  στο Μακεδονία Παλλάς στις  18.7.2019 ημερα Πεμπτη και ωρα 8 μ.μ