Προς κυρία δήμαρχο του δήμου Βισαλτίας πρώην Νιγρίτας. Κυρία Βάνα Πλιάκου. Κυρία δήμαρχε

0

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΚΑΙ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΕΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ .LOYTROPOLEIS.COM

2310905164 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΙΒΗΡΙΔΟΣ 9

Imail anestis_anastasiadis@yahoo.gr

ΑΝΕΣΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Παρ 9 Φεβ στις 7:36 μ.μ.

Προς κυρία δήμαρχο του δήμου Βισαλτίας πρώην Νιγρίτας.
Κυρία Βάνα Πλιάκου.
Κυρία δήμαρχε

Ο  πανελλήνιο σύλλογος ιαματικών πηγών και λουτροπόλεων Ελλάδας σας εύχεται στα 5 χρόνια που θα είστε  δήμαρχος τα   λουτρά ( ΘΕΡΜΕ)   να βρουν  κάποια λύση

Γνωρίζουμε ότι ο δήμος έχει πολλά προβλήματα  όπως να σας θυμίσουμε ότι τα Λουτρά (ΘΕΡΜΕ)  βρίσκονται στα χέρια του δήμου αν δεν κάνουμε λάθος.

Χρόνια φωνάζουμε ότι το τρίγωνο (λουτρά Νιγρίτας -λουτρά Αγκίστρου και λουτρά Σιδηροκάστρου) θα είναι ότι καλύτερο για την ανάπτυξη της ιαματικής πηγής  στην περιοχή άρα και στα βαλκάνια.

Με αυτή την απλή μας επιστολή θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι ο σύλλογος μας θα είναι στο πλευρό σας και θα σας βοηθήσει όσο μπορεί .

Τα λουτρά Νιγρίτας έχουνε μία ιστορία  και πιστεύουμε ότι ο δήμος θα βρει τον τρόπο να τα αναπτύξει εφόσον υπάρξει  μελέτη προκειμένου να αντλήσει χρήματα από τα Ευρωπαϊκά προγράμματα αλλά και από το Υπουργείο Τουρισμού που έχει ένα κονδύλιο 50 εκατομμυρίων ευρώ για τον ιαματικό τουρισμό.

Θέλουμε επίσης να σας ενημερώσουμε ότι αν βρούμε χρόνο και αν έχετε και εσείς χρόνο για  μία συνάντηση μαζί σας για να δούμε από κοντά και μαζί με άλλους φορείς το πώς θα γίνει αυτή η ανάπτυξη για το καλό της περιοχής

 

Καλές δουλειές κυρία δήμαρχος και καλή χρονιά.

Για το Δ.Σ. του συλλόγου

 

ο πρόεδρος
Ανέστης Αναστασιάδης

Θεσσαλονίκη 10/2/2024 efhm_niyahoo.gr enigrita@gmail.com