0

Πανελλήνιος σύλλογος ιαματικών πηγών και λουτροπόλεων Ελλάδας
LOYTROPOLEIS.COM 2310905164

Θέμα :  νέα ημερήσια διάταξη

Καλούνται τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και ομάδες δουλειάς και  παραρτήματα σε όλη την Ελλάδα όπως παραστούν στην τακτική συνεδρίαση όπου θα πραγματοποιηθεί την

ΔΕΥΤΕΡΑ 23/10/2023 ΣΤΗΝ ΔΙΑΓΩΡΑ 82 ΑΝΩ ΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΩΡΑ 7.Μ.Μ.

Θέματα ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής

Αν υπάρχουνε θέματα εκτός ημερήσιας διάταξης και λίγα λόγια για τις πρόσφατες εκλογές.

1ΟΝ  θέμα επίσκεψη του προέδρου Ανέστη Αναστασιάδη στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και επαφή με παράγοντες σχετικά με τις ιαματικές πηγές της Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης.

2ΟΝ  θέμα Επιστολή του Προέδρου προς τον ευρωπαϊκό σύνδεσμο ιαματικών πηγών σχετικά με το συνέδριο στο KARLO BIBAR  από τις 4 έως τις 6 Οκτωβρίου.

3ο θέμα κατάργηση των 500 και πλέον νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου και κοινωφελών επιχειρήσεων των δήμων και το  προσωπικό αφορά και τις ιαματικές πηγές.

4ΟΝ  πρακτικό από την από το προηγούμενο διοικητικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του συλλόγου εγκρίνεται.

5on  Eδήλωση στην βιομηχανία   του αναπληρωτή προέδρου μας  Oxonos snack με Μητσιά κλπ  παρόντες στην εκδήλωση ο πρόεδρος Ανέστης Αναστασιάδης και το μέλος του Δ.Σ. Βασιλειάδης Ανέστης.

6ο θέμα ένα μεγάλο αντίο στο φίλο μας Νίκο Σκουλά πρώην πρόεδρος του ΕΟΤ που συνέβαλε τα μέγιστα για την αξιοποίησή του θεραπευτικού τουρισμού στην Ελλάδα και τη δημιουργία του συνδέσμου δήμων και κοινοτήτων ιαματικών πηγών Ελλάδας.

7ο θέμα δελτίο τύπου και προτάσεις σχετικά μετά τις εκλογές Δήμος και περιφέρειας και ποιους  εμείς στηρίξαμε.

8ο θέμα συνέντευξη εκπροσώπων το Karlo-vivari  σχετικά με την με το συνέδριο που πραγματοποιήθηκε  αρκετά ενημερωτικό.

9on  είναι δημοσιεύματα σχετικά με το δελτίο τύπου του συλλόγου σε διάφορες εφημερίδες

10ΟΝ  το θέμα αφορά για την αξιοποίηση του ακινήτου ιαματική πηγή camping kονιαβίτη

11ο  θέμα που είναι σημαντικό θέμα από τον καθηγητή ο οποίος έχει έδρα τη Γαλλία Μανώλης Κοζαδίνος  πρόταση να γίνει μέλος του συλλόγου μας η δική μας πρόταση να είναι και επιστημονικός συνεργάτης και να συμμετέχει στα συνέδρια που γίνονται στο εξωτερικό και μάλιστα με δικά του έξοδα έχουμε ενημερωτικό υλικό στο πρόσφατο συνέδριο που έγινε στα ελληνικά και Γαλλικά περιμένει απάντηση σχετικά με την πρόταση του.

12ΟΝ  Επιστολή προς τους Αφοι  Κουπατσιάρη  σχετικά με την χρονιάτικη ,εκδήλωση μας αν υπάρχει νέα προσφορά η απάντηση ήταν θετική και πρόταση η εκδήλωση να πραγματοποιηθεί στις 2 του Φλεβάρη 2024 ημέρα Παρασκευή που μας προτείνει το Πλανητάριο λόγο πολλών εκδηλώσεων που έχει

13ο θέμα αφορά τα Λουτρά (Αμάραντος Κόνιτσας) είναι απλά ενημερωτικό για τη σημερινή κατάσταση τι γίνεται στην παρακάμω λουτρόπολη  και ανάπτυξη  από πλευράς του ΕΣΠΑ στην περιοχή.

14ο θέμα αξιοποίηση ακινήτων ενημερωτικό από το υπουργείο τουρισμού και ΤΑΙΠΕΔ κλπ σήμερα αν αληθεύουν αυτές οι προτάσεις αξίζει τον κόπο να τις μελετήσουν.

15ΟΝ  Ενημέρωση από το δήμος Θέρμης σχετικά με τα αποτελέσματα δήμου Θεσσαλονίκης και περιφέρεια και την μη εκλογή του αντιπροέδρου μας..

16ΟΝ  Ενημερωτική  ρευματολογική επαγγελματική ένωση ρευματολόγων όπου δεν αναφέρονται καθόλου για τις ιαματικές πηγές αν και υπάρχουν άλλοι ρευματολόγοι που κάνουν προτάσεις για το θεραπευτικό τουρισμό θα πρέπει να απαντήσει ο σύλλογος για αυτό το πράγμα.

17ΟΝ  Τα νέα του ΤΑΙΠΕΔ για τις διάφορες λουτροπόλεις όπως τα λουτρά Θερμοπυλών και Υπάτης για την αξιοποίησή τους και διαγωνισμού κλπ στα Λουτρά Θερμοπυλών και Υπάτης

18ΟΝ  Επιστολή του προέδρου προς τον αναπληρωτή Πρόεδρο μας Νώντα Όχονο  σχετικά με την εκλογή του ως δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Βόλβης.

19ΟΝ   απόφαση του υπουργού τουρισμού  ανανέωση την σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου του οργανισμού τουρισμού ΕΟΤ πρόεδρος η κυρία Άντζελα Γκερέκου γραμματέας Δημήτρης Φραγκάκης ακολουθούν τα μέλη του δ.σ. όπου συμμετέχει σε αυτήν την αυτήν και Σπύρος Μήτσης από τα καμένα βούρλα.

20ον  θέμα στο δήμο Βόλβης εξελέγη ο ίδιος δήμαρχος και διαβάζουμε μία παράγραφος στην ομιλία του στην κοινότητα Απολλωνίας που αφορά την αξιοποίηση των ιαματικών πηγών της περιοχής  πρόταση να δώσουμε κάποια απάντηση.

21ο Η συνέντευξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με το συνέδριο στο κάρλο- βάρι μετά τη συνεδρίαση δεν έχουμε ενημερωτικό έγγραφο από το συνέδριο

22ον  θέμα η μυστική παραλία στην Κω με τα καυτά νερά που θυμίζει πλανητάριο σχετικά δημοσιεύματα από τον τύπο της περιοχής

23ον  θέμα στην άκρη της Χίου βρίσκονται τα πιο θαυματουργά νερά στη βορειοδυτική Χίο βρίσκονται οι θερμές πηγές αγίασμα των που φημίζονται λέει για τα ιαματικά της σχετικό δημοσίευμα

24ον  θέμα δημοσίευμα σχετικά με τις Ρευματοπάθειες   που είναι κλειδί για την ανακούφιση των ασθενών γράφει η κ Αγγελική ειδικευμένη επισκέπτρια υγείας δημοσίας και κοινοτικής υγείας ελληνική εταιρεία Αντιρρευματικού αγώνα.
========================================================

Αν υπάρχουνε θέματα από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου προς συζήτηση.

Τέλος ελεύθερη συζήτηση για τα τρέχοντα θέματα.

Για το  το Δ. Σ.

    ο πρόεδρος

Ανέστης Αναστασιάδης

Υ.Γ. Αν  θέλει κάποιος και  επιθυμεί να μας προσφέρω διάφορα εδέσματα

 

Θεσσαλονίκη 17/10/2023