ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΝΕΣΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

0
Αποτελέσματα εκλογών
Την πολιτική αν θες να κερδίσεις πάντα πρέπει να λες ότι θα κερδίσω τις εκλογές και εγώ από τα νέα της Τούμπας και από τον πανελλήνιο σύλλογο ιαματικών πηγών εδώ και χρόνια δώσαμε αυτό τον αγώνα κάποιοι δεν μας πιστεύανε ότι θα κερδίσουμε αρκετούς δήμους αλλά και περιφέρειες.
Και έτσι θέλω να πω σε όλους ότι αυτός ο αγώνας ήταν ένας αγώνας υποχρεωτικός για εμάς που ιδρύσαμε το ΠΑΣΟΚ το κρατήσαμε το ΠΑΣΟΚ στα δύσκολα χρόνια που είχε φτάσει 5% και κάποιοι μας κυνηγούσαν ακόμη ακόμα και με τη διάσπαση του ΠΑΣΟΚ.
Σήμερα όλοι στα κανάλια δεν θέλουν την αλήθεια και δεν το πιστεύουνε το αποτέλεσμα και κυρίως όλοι οι παρουσιαστές
Στην ουσία είναι ότι ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ ξαναγύρισε και ψήφισε τους υποψήφιους δημάρχους αλλά και τις περιφέρειες.
Εγώ προσωπικά τα έδωσε όλα και ποτέ δεν πήρα τίποτα από την ίδρυσή του ΠΑΣΟΚ.

Θέλω να Συγχαρώ τους δημάρχους που κέρδισαν με τα Θερμά συγχαρητήρια και να μη μας ξεχνάνε αυτό θα είναι το χειρότερο και πάντα θα πρέπει να λέμε ότι ο αγώνας συνεχίζεται και το άλλο που πάντα λέμε χρειάζεται συνέπεια και οργάνωση και στο ΠΑΣΟΚ και όχι ένας νά κατηγορεί τον άλλον
Τα Θερμά συγχαρητήρια στο χάρη Δούκα που πήραμε την Αθήνα και το έλεγα πάντα στο Στέλιο Αγγελούδη που πήραμε τη Θεσσαλονίκη και το έλεγα από την αρχή στη Χ. Αράπογλου που από την αρχή στήριξα και της εύχομαι όλα να πάνε καλά .
Επίσης και σε όλους τους φίλους που έχουν σήμερα κέρδισαν τους δήμους και την περιφέρεια κυρίως την Θεσσαλία που δεν το πιστεύουν οι φίλοι μας της Νέας Δημοκρατίας που κανονικά έπρεπε να παραιτηθεί ο κύριος Μητσοτάκης που έχει αναλάβει την πολιτική ευθύνη σε όλους
Αυτά τα λίγα
Ανέστης Αναστασιάδης