προς δημο Βασαλιας γραφειο κυριας Δημαρχου

0

 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΚΑΙ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΕΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ .LOYTROPOLEIS.COM

2310905164 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΙΒΗΡΙΔΟΣ 9

Imail –anestis_anastasiadis@yahoo.gr

ΑΝΕΣΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Παρ 9 Φεβ στις 7:36 μ.μ.

Προς κυρία δήμαρχο του δήμου Βασαλτίας πρώην Νιγρίτας.
Κυρία Βάνα Πλιάκου.
Κυρία δήμαρχε

Ο  πανελλήνιο σύλλογος ιαματικών πηγών και λουτροπόλεων Ελλάδας σας εύχεται στα 5 χρόνια που θα είστε  δήμαρχος και με τα πολλά προβλήματα του δήμου αλλά και τα λουτρά Θέρμες θα βρούνε κάποια λύση

Γνωρίζουμε ότι ο δήμος έχει πολλά προβλήματα και τα λουτρά και με διάφορες περιπέτειες βρίσκονται στα χέρια του δήμου αν δεν κάνουμε λάθος.

Χρόνια φωνάζουμε ότι το τρίγωνο λουτρά Νιγρίτας λουτρά Αγκίστρου και λουτρά Σιδηροκάστρου θα είναι ότι καλύτερο για την ανάπτυξη του θεραπευτικούς τουρισμού στην περιοχή άρα και στα βαλκάνια.

Με αυτή την απλή μας επιστολή θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι ο σύλλογος μας θα είναι στο πλευρό σας θα σας βοηθήσει όσο μπορεί για την ανάπτυξη του θεραπευτικού τουρισμού στην περιοχή.

Τα λουτρά Νιγρίτας έχουνε μία ιστορία παράξενη και πιστεύουμε ότι ο δήμος θα βρει τον τρόπο να τα αναπτύξει εφόσον υπάρξει και μία μελέτη προκειμένου να αντλήσει χρήματα από τα Ευρωπαϊκά προγράμματα αλλά και από το υπουργείο τουρισμού που έχει ένα κονδύλιο 50 εκατομμυρίων ευρώ για τον ιαματικό τουρισμό.

Θέλουμε επίσης να σας ενημερώσουμε ότι αν βρούμε χρόνο και αν έχετε και εσείς χρόνο θα έχουμε μία συνάντηση μαζί σας για να δούμε από κοντά και μαζί με άλλους φορείς το πώς θα γίνει αυτή η ανάπτυξη για το καλό της περιοχής για το καλό της υγείας για το καλό της ανάπτυξης και για το καλό της καταπολέμησης ανεργίας.

Καλές δουλειές κυρία δήμαρχος και καλή χρονιά.

Για το Δ.Σ. του συλλόγου

 

ο πρόεδρος
Ανέστης Αναστασιάδης

Θεσσαλονίκη 10/2/2024 efhm_niyahoo.gr enigrita@gmail.com