ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ Δ.Σ.ΚΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ 6/9/2023 ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΙΒΗΡΙΔΟΣ 9 ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

0

Πρακτικό συνεδρίασης 6 /9/2023 Συνεδρίαση του Δ.Σ. του πανελλήνιου συλλόγου ιαματικών πηγών και λουτροπόλεων Ελλάδος στα γραφεία του συλλόγου, ομάδες δουλειάς και παρατήματα.
==============================================================================

Λόγω εκλογών δεν υπήρχαν αρκετά μέλη το Δ.Σ. παρόλα αυτά ο πρόεδρος αφού διαπίστωσε ότι υπάρχει απαρτία άνοιξε τη συνεδρίαση.
Αρχικά το θέμα ήτανε στήριξη δήμων και Περιφέρειας που έχουνε ιαματικές πηγές από τον σύλλογο μας σχετικέ με τις πρόσφατες εκλογές,
Επίσης στήριξη μελών του Δ.Σ. πού είναι οι υποψήφιοι σε δήμους και περιφέρειες.
Πρώτη στήριξη του Αντιπροέδρου μας Γραφείο τύπου Αχιλλέα  Μεταλούλη στον Δήμο Θέρμης . Επίσης στήριξη το μέλος του δ.σ. Νίκου Κωτσόπουλου υποψήφιος στο 4ο διαμέρισμα με τον Στέλιο Αγγελούδη. Στήριξη του Θανάση Τσικουρίκας  που είναι υποψήφιος στην περιφέρεια με την παράταξη του Χρήστου Παπαστεργίου.
Στήριξη του Δημήτρη Τσολάκη Δημοτικού συμβούλου στον δήμο  Βόλβης  στην ίδια παράταξη του Χρήστου Παπαστεργίου της  Κεντρικής η Μακεδονία.
Επίσης την φίλη του συλλόγου Γεωργία Μαρνέλλου που είναι υποψήφια στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας  του  Χρήστου  Περιστερίου.
Επίσης σε πολλές περιφέρειες πού υπάρχουν ιαματικές πηγές και κυρίως στο δήμο Λέσβου με την Βασιλική Χοχλάκα. Στον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης στον δήμαρχο της Κω και στο μέλος του Δ.Σ. Βασάλο Δημήτριο στον δήμο Κύθνου και στην Παράταξη που είναι υποψήφιος το ίδιο και στον κύριο Χαρακίδη υποψήφιο δήμαρχο Δράμας σχετικά με τα λουτρά Ελεύθερων Καβαλάς
Ακολούθησαν τα θέματα της ημερήσιας διάταξης πού στο σύνολο ήταν 22 όπου πάρθηκαν   ομόφωνες αποφάσεις.
Απόφαση πρώτη για το συνέδριο του ευρωπαϊκού συνδέσμου  που θα πραγματοποιηθεί 4 έως 6 του Οκτώβρη 2023  στο karlo-vivari  της Τσεχίας,
Η απόφαση ήταν εάν δεν βρεθεί η αντιπροσωπεία να σταλεί επιστολής στο παραπάνω συνέδριο.
Διαβάστηκαν όλες τις ανακοινώσεις από τον τύπο που αφορούσαν διάφορες  και κυρίως στα λουτρά Πολιχνίτου Λέσβου και τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν στο παραπάνω λουτροπόλεις
Επιστολή που στάλθηκε στο Υπουργείο υγείας για θέματα ιατρικού και παραϊατρικού προσωπικού σε ελληνικές λουτροπόλεις.
Επιστολή στον δήμο Θεσσαλονίκης σχετικά με τα λουτρά της Θέρμης  για αναγνώριση του ιαματικού νερού. Για την μελέτη των Λουτρών της Κύθνου και παρέμβαση του συλλόγου να προχώρηση.
Το πόρισμα του προέδρου στην προηγούμενη συνεδρίαση για τη λειτουργία του συλλόγου και την ανάδειξη νέου διοικητικό προσωπικό εφόσον λήξει η θητεία.
Επιστολή καταγγελίας στο δήμο Βόλβης σχετικέ με την  εμφάνιση του νυν Δημάρχου στις εκλογές.
Παρέμβαση του προέδρου Αναστασιάδη σχετικά με το εστιατόριο στα λουτρά δημοπρασίες λουτρά Πόζαρ.
Επιστολή στον Δήμο Τρικκαίων για τα νέα καθήκοντά του νέου δημάρχου μετά την απομάκρυνση του κυρίου Παπαστεργίου στη θέση του Υπουργού και πρόταση για ανάπτυξη της ιαματικής πηγής στην κοινότητα ριζώματα
Άλλα θέματα δεν υπήρχαν και ο πρόεδρος ευχαρίστησε τα μέλη που ήταν παρών σε αυτή την κρίσιμη συνεδρίαση.

Παρόντες Ανέστης Αναστασιάδης -Αχιλλέας Μεταλούλη- Αθανάσιος ΤσικουρΊκας- Γούναρης Φώτης- Παπαδήμας Γεώργιος- Πελαγία Γλαβίνα -Βασιλειάδης Ανέστης που δήλωσε παρών .

Απόντες Νίκος Κωτσόπουλος- Τασούλα Αυγερινού -Νίκος Ματθαίου και Χρήστος Γεωρνάς και  μέλη της επιτροπής τουρισμού.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 10/9/2023            Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ