ΕΠΙΚΣΕΨΗ ΣΤΗΝ ΔΕΘ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΝΕΣΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ

0

1 ώρ. 
Επίσκεψη πραγματοποίησα στη διεθνή έκθεση Θεσσαλονίκης σαν πρόεδρος του πανελλήνιου συλλόγου ιαματικών πηγών και λουτροπόλεων Ελλάδος Ανέστης Αναστασιάδης.
Προσπάθησα να έρθω σε επαφή με παραγωγικούς φορείς προκειμένου να τους ενημερώσω για την ανάπτυξη του θεραπευτικού τουρισμού στην Ελλάδα και ένα μέρος το πέτυχα
Ιδιαίτερη σημασία είχε η επαφή που είχα με το υπερταμείο που έχει περίπτερο στην έκθεση και κουβεντιάσαμε για πολλή ώρα σχετικά με τις ιαματικές πηγές που έχει αυτό το ταμείο.
Εκείνο που μου έκανε κ εντύπωση είναι να μου λένε όλοι οι υπεύθυνοι ο σύλλογος να συνεχίσει τον ωραίο αλλά δύσκολο αγώνα για την ανάπτυξη του θεραπευτικού τουρισμού και εμείς θα κάνουμε ότι μπορούμε.
Συναντηθήκαμε με παραγωγικούς φορείς που δίνετε τον αγώνα για την ανάπτυξη τους και εκείνο που διαπίστωσα είναι ότι αν η φετινή έκθεση θα πάει καλά ή όχι. Έκανα παρέμβαση στο περίπτερο της ΕΡΤ τους κατήγγειλε ότι εδώ και χρόνια σου ότι ποτέ δεν καλέστηκε να προβάλει το θεραπευτικό τουρισμό.
Θα έλεγα σε όλους αν και το κόστος για να μπεις στην έκθεση είναι 8 ευρώ το θεωρώ υπερβολικό αλλά αξίζει τον κόπο να επισκεφτεί κάποιος έστω με τη σημερινή του μορφή τη διεθνή έκθεση Θεσσαλονίκης.
Εκείνο που μου έκανε εντύπωση είναι ότι ούτε εμείς συμμετέχουμε σαν περίπτερο για προβολή του θεραπευτικού τουρισμού αλλά ούτε και άλλοι δημοτικοί και περιφερειακοί σε αυτό τον τομέα.
Θα τα ξαναπάμε εφόσον επισκεφτούμε και τα καταφέρουμε για μία ακόμη φορά και να έρθουμε σε επαφή με όλα τά υπουργεία και λοιπά είναι μία ευκαιρία και να βροντοφωνάξουμε επιτέλους αξιοποιήστε το θεραπευτικό τουρισμό στην Ελλάδα.
Θέλω με την ευκαιρία αυτή να καταγγείλουμε το γραφείο δημοσίων σχέσεων της ΔΕΘ που περιμέναμε να μας έρθει πρόσκληση διαπίστευση όπως κάθε χρόνο αλλά φέτος δεν μας ήρθε και αναρωτιόμαστε γιατί
Ο πρόεδρος
Ανέστης Αναστασιάδης