Αξιοπρεπής παρουσία των Λουτρών Πόζαρ στο Βερολίνο

0

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Αξιοπρεπής παρουσία των Λουτρών Πόζαρ στο Βερολίνο

Αξιοπρεπής  , αποτελεσματική  μπορεί να θεωρηθεί η τονωτική παρουσία της επιχείρησης των Λουτρών Πόζαρ στην Διεθνή Έκθεση τουρισμού  Βερολίνου που είναι και η μεγαλύτερη του κόσμου. Το απαράμιλλο φυσικό περιβάλλον της ευρύτερης περιοχής τράβηξε το ενδιαφέρον  αναρίθμητων επισκεπτών. Η έκθεση ολοκληρώνεται αύριο Πέμπτη.

Οργανωμένη , απλοϊκή , ρεαλιστική και δυναμική η παρουσία της Δημοτικής επιχείρησης των Λουτρών , γράφει την δική της ιστορία στον παγκόσμιο χάρτη του τουρισμού.

Στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού (ΙΤΒ), που αποτελεί βαρόμετρο για την πορεία της τουριστικής σαιζόν, συμμετέχουν περί τους 10.000 εκθέτες από περισσότερες από 180 χώρες του κόσμου για περίπου 110.000 ειδικούς του κλάδου και φυσικά για το ευρύ κοινό που κατέκλυσε το χώρο της έκθεσης.

Στα 1.000 τ.μ. του ελληνικού περιπτέρου , εκτός από τα Λουτρά Πόζαρ,φιλοξενούνται φέτος ‘αλλοι 84 εκθέτες εκθέτες, δήμοι, περιφέρειες και φυσικά τουριστικές επιχειρήσεις.

Θετικά είναι και τα πρώτα μηνύματα που έρχονται από κορυφαίους τουριστικούς

  ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ  ΔΙΟΗΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Στο μεταξύ πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη 05/03/2024, η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Λουτρόπολης Αλμωπίας, κατά την οποία συζητήθηκαν τα -20- θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Παρών και ο Δήμαρχος Αλμωπίας Νίκος  Παρούτογλου , ο οποίος διευκρίνισε  ότι η παρουσία του δεν έχει σκοπό να υποκαταστήσει το Δ.Σ αλλά επειδή η ημερήσια διάταξη περιέχει και θέματα γενικότερου ενδιαφέροντος που αφορούν τη γενική διοίκηση, θεώρησε ότι πρέπει να είναι π

αρών και ο ίδιος.

 

Κ