ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΣΗ ΣΤΙΣ 24/6/2021 ΤΟΥ Δ.Σ.ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

0
Από τη Συνεδρίαση του Πανελλήνιου
Συλλόγου ιαματικών πηγών και λουτροπόλεων Ελλάδας στην  βιομηχανική  περιοχή Καλοχωρίου στο εργοστάσιο του Χρήστου Γεωρνά προέδρου της επιτροπής τουρισμού.
Η Συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε στις  24/6 2021 και ώρα 6-9 M.M παρόντες στην συνεδρίαση σχεδόν όλα τα μέλη του Δ.Σ. και το προεδρείο της επιτροπής τουρισμού
Ο πρόεδρος αρχικά ευχαρίστησε τον οικοδεσπότη της σημερινή συνεδρίαση στον χώρο της βιομηχανίας και ζήτησε μετά από ένα φιλικό γεύμα να αρχίσει συνεδρίαση.
Το πρώτο θέμα που απασχόλησε την συνεδρίαση αφού ενημέρωσε με κάθε λεπτομέρεια σχετικά με το νομοσχέδιο για τον θεραπευτικό τουρισμό .Ο Αναστασιάδης ζήτησε την προσοχή των μελών για ενημέρωση πάνω σε αυτό το θέμα και στη συνέχεια πρότεινε και διαβάστηκε το ψήφισμα του συλλόγου για να σταλεί επείγον στο Υπουργείο Τουρισμού μία και λήγει αύριο η προθεσμία διαβουλεύσεις πάνω σε αυτό το θέμα.
Το θέμα ομόφωνα έγινε δεκτό από τον πρόεδρο και όλα τα μέλη.
Στη συνέχεια στην ημερήσια διάταξη υπήρχαν 20 θέματα τα οποία ο πρόεδρος και με τη βοήθεια του ειδικού γραμματέα και με μια πλήρη ημερώσει για το κάθε θέμα χωριστά και με διάλογο όλων των μελών εγκριθήκαν. Η συνεδρίαση ξεπέρασε τις τρεις ώρες με την έγκριση όλων των θεμάτων .
Σχετικά με την συνεδρίαση θα εκδοθεί δελτίο τύπου από το Αντιπρόεδρο και υπεύθυνο Γραφείο τύπου Αχιλλέα Μεταλούλη.
Τέλος για μία ακόμη φορά ευχαριστήσαμε τον Χρήστο Γεωρνά για την ετοιμασία της συνεδρίασης και το θαυμάσιο γεύμα να είναι πάντα καλά. Από το γραφείο του προέδρου.
Παρόντες οι
Αναστασιάδης Ανέστης Αχιλλέας Μεταλούλης. Μάκης Κιφοκέρης Νίκος Κωστόπουλος
Νίκος Ματθαίου Γούναρης Φώτης.
Βασιλειάδης Ανέστης Άννα Ματθαίου επιτροπή τουρισμού πρόεδρος Χρήστος Γεωρνάς παρόντες με την τηλεφωνική παρουσία Άκογλαν Παναγιώτης
ΤσικουρΊκας Αθανάσιος και Τασούλα Αυγερινού. Απόντες από τα παραρτήματα λόγο κάυσονα ο Δημήτρης Βασάλος από την Κύθνο ,Δημήτρης Μακρινίτσας από τα Καμένα Βούρλα και Γκέκας Αθανάσιος από τα Ριζώματα