ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΟ ΚΑΡΛΟ ΒΙΒΑΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΧΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ

0

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΛΕΨΗ ΣΤΟ ΚΑΡΛΟ ΒΙΒΑΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΧΙΑΣ

στο Κάρλοβι Βάρι. Karlovy Vary (Carlsbad), Bohemia, Φωτογραφία: Shutterstock

Το 27ο Συνέδριο ESPA και το εργαστήριο SPA-CE B2B θα πραγματοποιηθούν στην λουτρόπολη του Κάρλοβι Βάρι μεταξύ 4 και 6 Οκτωβρίου 2023

Η μεγαλύτερη και πιο γνωστή εκδήλωση στον κλάδο του τουρισμού υγείας και σπα, το ESPA Congress, θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 4 και 6 Οκτωβρίου 2023 στην πρωτεύουσα της Τσεχίας, Κάρλοβι Βάρι. Θα πραγματοποιηθούν τρεις βασικές εκδηλώσεις της Ένωσης ESPA – το Συνέδριο ESPA, το Βραβείο Καινοτομίας ESPA και η εμπορική έκθεση ESPA SPA-CE για τον τουρισμό σπα και ευεξίας.

Το κεντρικό θέμα της εκδήλωσης που πρόκειται να φιλοξενηθεί στο συνεδριακό κέντρο του Κάρλοβι Βάρι θα επικεντρωθεί στον ρόλο της υγείας και των φυσικών ιαματικών λουτρών. Υπό το φως της πρόσφατης πανδημίας, η διατήρηση της καλής υγείας έχει διαδραματίσει εξέχοντα ρόλο. Ταυτόχρονα, η αναγνώριση των φυσικών ιαματικών λουτρών υγείας έχει αυξηθεί καθώς συμβάλλουν στη διατήρηση της καλής υγείας παρέχοντας προγράμματα πρόληψης και αποκατάστασης. Ένα αναπόσπαστο μέρος του περιεχομένου των ειδικών θα επικεντρωθεί σε αυτό το θέμα, ενώ στο παραδοσιακό Πρόγραμμα Δημάρχων SPA θα συναντώνται και πάλι δήμαρχοι προορισμών σπα.

σπα-συνέδριο

26ο Συνέδριο ESPA στο Piestany της Σλοβακίας

Τα κύρια θέματα του συνεδρίου θα αφορούν τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο τουρισμός, ιδιαίτερα ο ιαματικός τουρισμός, μετά την πανδημία COVID-19. Επιπλέον, το ESPA Congress 2023 θα εμβαθύνει στη βιωσιμότητα, την ψηφιοποίηση και την εκπαίδευση στη λουτροθεραπεία.

Ένα από τα κυριότερα σημεία του συνεδρίου είναι το Βραβείο Καινοτομίας ESPA, το οποίο προωθεί την ανάπτυξη τουριστικών προορισμών και μεμονωμένων παρόχων, όπως θέρετρα σπα, ξενοδοχεία και κέντρα ευεξίας. Το βραβείο διευκολύνει τη βελτίωση των υπηρεσιών και ενθαρρύνει τους αποδέκτες να προσπαθήσουν για την αριστεία. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το βραβείο είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση:

Παράλληλα με το Συνέδριο ESPA θα πραγματοποιηθεί και η εμπορική έκθεση ESPA – SPA-CE B2B. Εκπρόσωποι προορισμών spa στην Κεντρική Ευρώπη θα συναντηθούν με εκπροσώπους τουριστικών πρακτορείων που ειδικεύονται στον τουρισμό υγείας και ευεξίας

Το Συνέδριο ESPA θα δώσει στους παρευρισκόμενους την ευκαιρία να γνωρίσουν τον θρυλικό προορισμό σπα που διαθέτει περήφανα 13 ιαματικές πηγές. Οι μεταλλικές πηγές στο Κάρλοβι Βάρι είναι γνωστές παγκοσμίως για τις θεραπευτικές μεταλλικές τους ιδιότητες, ενώ τα θέρετρα σπα στο Κάρλοβι Βάρι ειδικεύονται στη θεραπεία διαφόρων ασθενειών. Το ιαματικό νερό που κυμαίνεται από 37 έως 72 βαθμούς Κελσίου είναι πλούσιο σε λίθιο, σίδηρο, κάλιο, μαγνήσιο και θείο.

Karlovy-vary-Czech-Republic

Κάρλοβι Βάρι (Φωτογραφία: Getty Images)

Το Συνέδριο ESPA 2023 θα διοργανωθεί σε συνεργασία με τους ακόλουθους εταίρους: Περιφέρεια Κάρλοβι Βάρι, Πόλη του Κάρλοβυ Βάρι, την Τσεχική Τουριστική Επιτροπή και την Ένωση Τσεχικών Θεραπευτικών Σπα (SLL). Η Czech Healing Spa Association ιδρύθηκε το 1995 ως επαγγελματική ένωση θέρετρων σπα με σκοπό τη διατήρηση και τη διασφάλιση του υψηλού επιπέδου θεραπευτικής ποιότητας των θέρετρων σπα. Επί του παρόντος, συγκεντρώνει 42 μέλη – ιαματικά λουτρά υγείας – που αντιπροσωπεύουν περισσότερα από τα δύο τρίτα