ΠΡΟΣ ΝΩΝΤΑ ΟΧΟΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΒΗΣ

0

Πανελλήνιος σύλλογος ιαματικών πηγών και λουτροπόλεων Ελλάδας. Loytropoleis.com Θεσσαλονίκης τηλ 231090516

Προς τον αναπληρωτή πρόεδρο του συλλόγου μας κύριο Νώντα Όχονο της Oxonos Snack και πρόεδρος της κοινότητας Μαδήτου του δήμου Βόλβης.

ΘΕΜΑ:  ΕΚΛΟΓΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΒΟΛΒΗΣ

Θέλουμε το Δ.Σ. του συλλόγου  να σας συγχαρούμε που στις πρόσφατες εκλογές στο δήμο Βόλβης και μετά την προεδρία σας στην Κοινότητα Μαδήτου για τέσσερα χρόνια,  τώρα πλέον θα είστε ο (ανεξάρτητος )δημοτικός σύμβουλος του παραπάνω Δήμου.

Θέλουμε από αυτήν την θέση να συμβάλλετε αν είναι δυνατόν για την επαναλειτουργία της λουτρόπολης Απολλωνίας του δήμου Βόλβης που εδώ και χρόνια είναι κλειστή  και τα καινούργια αλλά και τα παλιά.

Γνωρίζουμε τις μεγάλες σας υποχρεώσεις στην (Oxonos Snack)  αλλά είναι και μία ελπίδα να συμβάλλετε με την παρουσία σας στην ανάπτυξη των προβλημάτων του δήμου Βόλβης που είναι και οι ιαματικές πηγές.

Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι ο Πανελλήνιος Σύλλογος Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας που αγωνίζεται εδώ και 19 χρόνια θα συνεχίζει να δίνει τον αγώνα του για την ανάπτυξη του θεραπευτικού τουρισμού.

ΛΟΥΤΡΑ ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΣ

Αλλά θέλουμε επίσης   να τονίσουμε ότι  και με κάθε τρόπο θα συνεχίσουμε τον αγώνα να ξανανοίξουν τα Λουτρά του δήμου Βόλβης (λουτρά Απολλωνίας) μία Λουτρόπολη που στοίχισε πάνω από οκτώ   δισεκατομμύρια σε ελληνικά χρήματα και μάλιστα και με την ευθύνη του σημερινού δήμαρχου Βόλβης  που επανεκλέχτηκε ένα 100%

Καλή σας επιτυχία στα έδρανα του δήμου Βόλβης στα επόμενα πέντε χρόνια

Με εκτίμηση φιλικά

ο πρόεδρος

Ανέστης Αναστασιάδης

 

Θεσσαλονίκη 12/10/2023