ΠΡΟΣ ΔΗΜΟ ΤΡΙΚΚΑΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΑΚΚΑ

0

Πανελλήνιος σύλλογος ιαματικών πηγών και λουτροπόλεων Ελλάδος.

Προς τον Δήμο Τρικκαίων

 

Γραφείο δημάρχου κυρίου Νίκου Σακκά.

Κύριε δήμαρχε

Θεσσαλονίκη 27/7/2023

Θέλουμε να σας συγχαρούμε για τα νέα σας καθήκοντα ως δήμαρχος του δήμου Τρικκαίων μετά την αποχώρηση του κυρίου Παπαστεργίου.

Με την ευκαιρία αυτή  θα θέλαμε να σας θυμίσουμε ότι ο πανελλήνιος σύλλογος ιαματικών πηγών και λουτροπόλεων Ελλάδος έχει ιδρύσει παράρτημα στην κοινότητα ριζώματα του δήμου Τρικκαίων.

Σκοποί αυτής της προσπάθειας είναι η ανάπτυξη  της ιαματικής Πηγής που υπάρχει στην κοινότητα και δεν έχει αξιοποιηθεί αν και το δημοτικό συμβούλιο πήρε απόφαση για την αξιοποίηση της παραπάνω ιαματικής Πηγής.

Γνωρίζουμε  επίσης ότι υπάρχει κάποια μελέτη αν και είναι (αρκετοί μεγάλοι) θα θέλαμε μιας και ανέλαβε τα καθήκοντα του δημάρχου να μας ενημερώσετε και εμάς σαν διοίκηση του πανελλήνιου συλλόγου Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας, αλλά και το παράρτημα στην Κοινότητα ριζώματα αν έχετε στόχο  την ανάπτυξη της ιαματικής Πηγής.

Θα θέλαμε ξανά  να σας συγχαρούμε για τα νέα σας καθήκοντα σαν δήμαρχος και στις  εκλογές που έρχονται ασφαλώς θα θέλαμε  στη διακήρυξη σας σαν παράταξη  θα έχετε και την ανάπτυξή της ιαματικής Πηγής.

 

Πρόεδρος του παραρτήματος μας είναι ο κύριος Βαγγέλης Γκανάς ένας  αξιόλογος κάτοικος της περιοχής που συχνά ερχόμαστε σε επαφή που στόχο έχουμε εδώ και τώρα  την ανάπτυξη και την αξιοποίηση της Ιαματικής Πηγής της Κοινότητας Ρίζωμα

Θα περιμένουμε απάντηση σας,  αλλά θα προτείναμε  επίσης να καλέσετε και το διοικητικό συμβούλιο του παραρτήματος μας από την  παραπάνω Κοινότητα και να υποσχεθείτε ότι θα αναπτύξετε την ιαματική Πηγή και  σύμφωνα με την απόφαση που πήρε το δημοτικό συμβούλιο επί δημαρχίας κυρίου Παπαστεργίου σημερινού Υπουργού.

 

Με εκτίμηση για το Δ.Σ.. του συλλόγου            Ο Γενικός Γραμματέας

Ο πρόεδρος

Ανέστης Αναστασιάδης.                                Μάκης  Κιφοκέρης

 

mayor@trikalacity.gr