ΠΡΟΣ ΔΗΜΟ ΛΑΓΚΑΔΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ

0

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΚΑΙ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΕΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ.WWW.LOYTROPOLEIS.COM THESSALONIKH anestis_anastasiadis@yahoo.gr

==================================

Προς ιαματικά λουτρά Λαγκαδά

Γραφείο κυρίας προέδρου Γεωργία Μιχαηλίδου.

Κυρία πρόεδρου

Θέλουμε σαν προεδρείο του πανελλήνιου συλλόγου η ιαματικών πηγών και λουτροπόλεων Ελλάδος να   ευχηθούμε στο νέο προεδρείο των λουτρών Λαγκαδά στο επόμενα 5 χρόνια η διοίκηση να είναι αυτή που δεν θα έχει προβλήματα η λουτρόπολη Λαγκαδά όπως εδώ και πολλά χρόνια αλλά μία τεράστια ανάπτυξη.

Διαβάσαμε  τα διάφορα προβλήματα που έχει η λουτρόπολη αν και η προηγούμενη διοίκηση που την είχαμε επισκεφθεί μας είχε τονίσει ότι τα πάντα δουλεύουνε ρολόι και μάλιστα ότι η λουτρόπολη θα αναπτυχθεί από μεγάλες ξένες εταιρείες
Σήμερα η λουτρόπολη έχει νέα διοίκηση και ελπίζουμε να μην ταλαιπωρείτε ξανά και να  έχετε πάντα το ειδικό σήμα λειτουργίας  όπως συμβαίνει και έχουν το ίδιο πρόβλημα  πολλές ιαματικές πήγες .

Τα λουτρά  του δήμου Λαγκαδά που απέχει από τη Θεσσαλονίκη μόνο 25 km να είναι η λουτρόπολη της περιοχής για μεγάλη ανάπτυξη και όχι να έχει προβλήματα.

 

Κυρία Μιχαηλίδου το προεδρείο του συλλόγου μας όπως πάντα θα θέλαμε να σας  επισκεφτεί   προκειμένου  να έχετε από εμάς μία πλήρη ενημέρωση  σχετικά με τις ελληνικές λουτροπόλεις σε όλη την Ελλάδα και τα προβλήματα που υπάρχουνε.

Αλλά και εμείς θα θέλαμε να ενημερωθούμε από σας ότι τα λουτρά του Δήμου Λαγκαδά από εδώ  και στο έξεις ότι θα  αναπτυχθούνε και θα εργάζονται μέρα νύχτα μια γιατί  το όλο θέμα αφορά  την υγείας  την  ανάπτυξης της περιοχής και κυρίως την καταπολέμηση της ανεργίας

 

Ο Πανελλήνιο σύλλογος ιαματικών πηγών έχει μία ιστορία εδώ και 20 χρόνια που αγωνίζεται για την ανάπτυξη και προβολή του θεραπευτικού τουρισμού σε όλη την Ελλάδα.

Θέλουμε επίσης να σας ενημερώσουμε ότι συνεργάζεται με τον Ευρωπαϊκό Σύνδεσμο Ιαματικών πηγών που έχει έδρα της Βρυξέλλες όπου συμμετέχουνε όλα τα κράτη της Ευρώπης.

 

Με αυτά τα λίγα υπόσχεση είναι ότι θα είμαστε πάντα κοντά σας για όλα τα προβλήματα που  αφορούν όχι μόνο τα λουτρά του Δήμου Λαγκαδά  αλλά τα λουτρά όλες τις Ελλάδας .

Ευχές για καλές δουλειές και καλά μπάνια στα θαυμάσια  λουτρά του Δήμου Λαγκαδά.

 

Με εκτίμηση για το Δ.Σ. του  συλλόγου

Ο   Πρόεδρος

 

Ανέστης Αναστασιάδης

Υ.Γ. ενημέρωση γραφείο τόπου Αχιλλέα Μεταλούλη

 

Θεσσαλονίκη 5/2/2024