ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΕΠΙΚΣΕΨΗΣ ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΓΑΛΗΝΗ

0

 

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΗΞΗ

Θεσσαλονίκη  20..8.2020

Πρόγραμμα σχετικά με την επίσκεψη στα Καμένα Βούρλα

Πρόγραμμα σχετικά με την επίσκεψη στα καμένα Βούρλα ξενοδοχείο Γαλήνη
Πανελλήνιος σύλλογος ιαματικών πηγών και λουτροπόλεων Ελλάδας

Ημέρες επίσκεψης από 31 Αυγούστου έως 3 Σεπτέμβρη 2020
Προς τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου-Ξενοδοχείο Γαληνή –δήμο Καμένων Βούρλων γραφείο δήμαρχου-ΤΑΙΠΕΔ γραφείο πρόεδρου και προέδρων παραρτημάτων Ρίζωματα του δήμου Τρικαίων  και Κύθνου .
=======================================================================

Αναχώρηση από Θεσσαλονίκη για Καμένα Βούρλα την Δευτέρα 31/ 8 2020 και ώρα 8 π.μ.
Στην διάρκεια της διαδρομής δυο  στάσεις στο δρόμο για ξεκούραση καφέ κλπ  και υποχρεωτικά μάσκες θα πρέπει να φορούν όλοι.

Πριν τα Καμένα Βούρλα επίσκεψη στα λουτρά Θερμοπυλών ώρα περίπου 11,30- 12 π.μ.
=====================================================================

Μετά την επίσκεψη στα λουτρά Θερμοπυλών άφιξη στο ξενοδοχείο Γαλήνη στα Καμένα Βούρλα τακτοποίηση των πραγμάτων στα δωμάτιά τους και συνέχεια  γεύμα στο ξενοδοχείο.
====================================================================

Μέσα μεταφοράς στην παραπάνω επίσκεψη αποφασίστηκε  Ο Πρόεδρος της ε.ε. Γιώργος Πλαγάκος με δικά τους αυτοκίνητα.
=======================================================================

2ον  Πουλμανάκι 9 θέσεων με ευθύνη του Χρήστου Γεωρνά  για  παραλάβει τους υπόλοιπων 

Όπως τον  πρόεδρος Αναστασιάδης με την Χαρίκλεια Αναστασιάδου ‘’αν θα έρθει» τον  τον  Μάκης Κιφοκερης με την κυρία Κιφοκέρη – Θανάσης Τσικουρίκα -Γεωρνά Χρήστο και Μπαντή Βασίλειο

                               

                                          Πρόγραμμα για το τριήμερο

Ημέρα Δευτέρα απόγευμα μετά τις 5:00 Μ.Μ  αν είναι δυνατόν από τον διευθυντή του ξενοδοχείου μία ξενάγηση στο ξενοδοχείο και στους χώρους που μπορούμε να κάνουμε ιαματικά λουτρά για λόγους προβολής του ξενοδοχείου και του θεραπευτικού τουρισμού και προστασίας για θέματα υγείας
=======================================================================

Δεύτερη  ημέρα Τρίτη 1/9/ παράκληση προς τον διευθυντή του ξενοδοχείου για παραχώρηση αίθουσας μέσα ή έξω σε χώρους του ξενοδοχείου  που να υπάρχει προστασίας από πλευράς  υγείας για συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου από τις 11-2 μ.μ. με θέματα   αρχικά που αφορούν την περιοχή.
και την ημερήσια διάταξη.

Καλεσμένος στην παραπάνω συνεδρίαση ο εκπρόσωπος του συλλόγου μας κ Μακρυνίτσας για μια ενημέρωση  αν το επιθυμεί  εκπρόσωπος του δήμου Καμένων Βούρλων και εκπρόσωπος  του ξενοδοχείου για θέματα που τρέχουν ΤΑΙΠΕΔ  κλπ

Στις  απογευματινές ώρες επίσκεψη σε διάφορα μέρη στα Καμένα Βούρλα και φιλικά γεύματα σε ρεστοράν της περιοχής

Την Τετάρτη ώρα 9 .π.μ. μία μικρή αντιπροσωπεία εάν τα καταφέρουμε να επισκεφθούμε την Μακρακώμη τα λουτρά που είναι κλειστά και τα λουτρά της Υπάτης η διάρκεια της επίσκεψης να μην είναι παραπάνω από τρεις ώρες και επιστροφή στο ξενοδοχείο Γαλήνη ώρα  12.30 τα υπόλοιπα μελή ελεύθερα .

παρακαλούμε το ΤΑΙΠΕΔ να ενημέρωση τον φύλακα στα λουτρά Μακρακώμης και τα λουτρά Ύπατης για την παραπάνω επίκυψη

Το πρόγραμμα της Πέμπτης θα το δούμε επί τόπου με τα  διάφορα  θέματα που θα να αναπτυχθούν σε μία σύντομη ανάλυση σχετικά με την επίσκεψή μας στο ξενοδοχείο Γαλήνη σε εξωτερικό χώρο του ξενοδοχείου.

Αναχώρηση από το ξενοδοχείο γύρω στις 2 μ.μ. για Θεσσαλονίκη αφού τακτοποιηθούν όλα τα οικονομικά από αυτήν την επίσκεψη υπεύθυνοι για τα οικονομικά για όλα τα έξοδα θα είναι ο Αντιπρόεδρος Αχιλλέας Μεταλούλης και ο Γενικός Γραμματέας Μάκης Κωφοκέρης

Σε περίπτωση που θα χρειαστούν αλλά  δωμάτια το κόστος βαρύνει αυτούς που είναι εκτός προγράμματος..

Το Πουλμανάκι των 9 θέσεων καθημερινό κόστος είναι 50 ευρώ δίχως τα καύσιμα.

        Ο πρόεδρος

 Αναστασιάδης Ανέστης.  6948948426
Υ.Γ.
Θα υπάρχει εκτός από το πρόγραμμα  και ημερήσια διάταξη για τα  θέματα των  συνεδριάσεων  της Τρίτης ή ακόμα και της Τετάρτης.

===========================================================

Δωμάτια  1ον  ο πρόεδρος Αναστασιάδης Ανέστης με ntoyz  και όχι μπανιέρας δίκλινο . 2ον Γενικός Γραμματέας Μάκης Κιφοκέρης δίκλινο 3ον ν Τσικουρικας Θανάσης υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων.δίκλινο  6ον Πλαγάκος Γεώργιος πρόεδρος  ε.ε. επιτροπής δίκλινο –  και ο πρόεδρος και αντιπρόεδρος της επιτροπής Τουρισμού Γεωρνάς Χρήστος και Μπάντες Βασίλειος δίκλινο.

==========================================================

Υ.Γ. Σε περίπτωση που θα ήθελαν να είναι παρόν σε αυτήν την επίσκεψη οι πρόεδροι των παραρτημάτων η και μέλη  θα πρέπει να ενημερώσου το ξενοδοχείο Γαληνή τις μέρες που επιθυμούν να είναι στο Γαληνή και το κόστος για κάθε μέρα που είναι και αυτό πρόσφορα για τον σύλλογο μας  είναι το πόσον των   80 ευρώ. Τηλ 2235080501 γραφείο Κυρίου Νίκου Ζαχαρίου .