ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΚΑΙ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΕΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ Α.Ε.ΙΑΜΑΤΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΤΑΙΡΙΑ

0

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΚΑΙ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΕΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ WWW.LOYTROPOLEIS.COM 2310905164 Θεσσαλονίκη

Μας ήρθε σήμερα 1/4/2022  το νέο σχετικά με την( Εταιρεία Ιαματικές πηγές Ελλάδας ΑΕ που  έχει και ένα  επταμελές συμβουλίου με πρόεδρος τον Νικολαΐδη Ιωάννη  οικονομολόγο και Μπουχώρη Πασχάλη Διευθύνοντα σύμβουλο.  ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ)
Μεταξύ  των 7 μελών είναι και ο πρόεδρος του

Συνδέσμου Δήμων ιαματικών πηγών και δήμαρχος ΚΎΘΝΟΥ κύριο Γαρδέλη  ως και  ο πρόεδρος της ΚΕΔΚΕ δήμαρχος Τρικκαίων κύριος Παπαστέργιου.

Και οι δύο έχουν τεράστιες υποχρεώσεις στους δήμους αλλά και σε άλλα πόστα και αυτή  ότι τάχα θα ασχοληθούν  με την ανάπτυξη των  Ελληνικών λουτροπόλεων.

Ο πανελλήνιος σύλλογος ιαματικών πηγών και λουτροπόλεων Ελλάδας δεν θέλει να καταγγείλει αυτήν την σύνθεση αλλά και αυτή είναι μια   καθαρή κομματική προσπάθεια .

Αλλά είμαστε σίγουροι ότι  και αυτή η προσπαθεί δεν θα φέρει κανένα αποτέλεσμα όπως και το ΤΑΙΠΕΔ πού είναι μία από τα ίδια.

Καλούμε τους δήμους να πάρουν τις σωστές αποφάσεις και να απαντήσουν ότι την δική μας περιουσία δεν την παραχωρούμε σε κάποια παράξενη εταιρεία.

Επίσης θα θέλαμε να μάθουμε σχετικά με τον σύνδεσμο Δήμων Ιαματικών  Πηγών Ελλάδας γιατί μέχρι τώρα δεν έκανε εκλογές για νέο Προεδρείο εφόσον η διετία έχει πέραση εδώ και μήνες.

Εκτός και αν όλα αυτά έγιναν για να διορίσουν στην εταιρία τον δικό άνθρωπο κύριο Γαρδέλη που πρόσκειται στην Νέα Δημοκρατία αλλά και ο Γραμματέας του Συνδέσμου να είναι σήμερα  κάπως παράνομος Εφέσων δεν έγιναν εκλογές αλλά μάλλον πληρώνετε..

 

Από το γραφείο του πρόεδρου            Θεσσαλονίκη 1/4/2022