ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΝ SPA ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ

0

Συγχαρητήρια! Ο καθηγητής Christian ROQUES έγινε πλήρες μέλος της Εθνικής Ακαδημίας Ιατρικής στη Γαλλία
3 Φεβρουαρίου 2121
Το ESPA και το CNET θα ήθελαν να σας ενημερώσουν για την εκλογή του καθηγητή Christian ROQUES στην Εθνική Ακαδημία Ιατρικής ως πλήρες μέλος. Ήταν προηγουμένως αντίστοιχο μέλος και τον Ιανουάριο του 2021 ο Christian ROQUES εξελέγη στην 4η Διεύθυνση – Δημόσια Υγεία. Ταυτοποιείται κάτω από ένα τριπλό πεδίο αρμοδιοτήτων: κλινική έρευνα. θερμική ιατρική; φυσική και ιατρική αποκατάστασης. Είναι επίσης γραμματέας της Επιτροπής XII “Συμπληρωματικές θεραπείες – Θερμαλισμός – Μεταλλικά νερά”, υπό την προεδρία του καθηγητή Bruno FALISSARD.

Ο Christian ROQUES είναι επίσης ιππότης των ακαδημαϊκών φοινικών, ιππότης της εθνικής τάξης της αξίας και ιππότης της λεγεώνας της τιμής.

Το CNETh χαίρεται για το διορισμό του ιατρικού συμβούλου του και του Προέδρου του Επιστημονικού Συμβουλίου της AFRETh και ως ενεργός υποστηρικτής της Ευρωπαϊκής Ένωσης Σπα, ο οποίος τιμά τον παραλήπτη και τη θερμική ιατρική.

Εκφράζουμε τα συγχαρητήριά μας, τις ευχαριστίες μας και την έκφραση της ευγνωμοσύνης μας για την αδιάλειπτη δέσμευσή του στην υπηρεσία θερμικής ιατρικής. Τα μέλη του ESPA του εύχονται καλή υγεία και περαιτέρω πολύτιμη έρευνα στον τομέα της Balneology!