ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΡΩΑΠΙΚΟ ΣΥΝΕΔΣΜΟ ΜΕ ΝΕΑ ΜΕΛΗ

0

8 Φεβρουαρίου 2023.

Frank Halmos, Διευθύνων Σύμβουλος της Ensana Hotels και ομιλητής στο 26ο Συνέδριο ESPA στο Piestany της Σλοβακίας

Η Ensana έγινε μέλος της κοινότητας της Ευρωπαϊκής Ένωσης Spa καθώς μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες και στόχους. Η ESPA και οι συνάδελφοι που εκπροσωπούν τον οργανισμό, με την ευρεία γνώση τους για τον κλάδο και τις διασυνδέσεις με όλα τα μέρη εντός του κλάδου και το ρυθμιστικό επίπεδο της ΕΕ είναι ζωτικής σημασίας για την περαιτέρω ανάπτυξη της επωνυμίας μας.

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων είχαμε την ευκαιρία να μοιραστούμε τις σκέψεις μας για το μέλλον του κλάδου, αλλά και γνωρίσαμε πιθανούς νέους συνεργάτες.

Η πρωτοβουλία Innovation Award της ESPA είναι μια σημαντική πλατφόρμα για να δείξουμε και να εκτιμήσουμε τις προσπάθειες των ιατρικών μας ομάδων, που επιδιώκουν συνεχώς να βελτιώνουν τις υπηρεσίες μας που σχετίζονται με την υγεία σε ολόκληρη την επωνυμία, προκειμένου να εισάγουν προγράμματα με βελτιωμένη αποτελεσματικότητα, μετρήσιμα καλύτερα αποτελέσματα.

Ο κύριος στόχος μας είναι να διευρύνουμε τη συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Ένωση Spa και να ενισχύσουμε τις πιθανές συνέργειες μεταξύ μας και άλλων εταίρων που εντάσσονται στον οργανισμό.