Καταγγελία του Πανελλήνιου Συλλόγου Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων  Ελλάδας εναντίον του νέου υποψήφιο και νυν δημάρχου Βόλβης.anestis_anastasiadis@yahoo.gr loytropoleis.com 2310905164 Θεσσαλονίκη. Ιβήριδος 9  

0

 

Καταγγελία του Πανελλήνιου Συλλόγου Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων  Ελλάδας εναντίον του νέου υποψήφιο και νυν δημάρχου Βόλβης.anestis_anastasiadis@yahoo.gr loytropoleis.com 2310905164 Θεσσαλονίκη. Ιβήριδος 9

Πληροφορηθήκαμε ότι θα ξανά είναι υποψήφιος ο κύριος  Λιάμας  αλλά και όλοι οι συνεργάτες του στις εκλογές που έρχονται στον δήμο Βόλβης.

Θέλουμε να θυμίσουμε σε όλους τους κάτοικους του δήμου αλλά και σε όλη την Ελλάδα ότι ο κύριος δήμαρχος και η παρέα του είναι υπεύθυνοι 100% για τη μη λειτουργία και την καταστροφή της Νέας Λουτρόπολης Απολλώνιας  που κόστισε στον ελληνικό λαό 8 δισεκατομμύρια σε Ελληνικά χρήματα από τα Ευρωπαϊκά προγράμματα

Εκτός αυτού είναι υπεύθυνος ότι έκλεισα και τα παλιά λουτρά με ένα χρέος γύρω στα 2 εκατομμύρια ευρώ.

Εμείς σαν πανελλήνιος σύλλογος ιαματικών πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας είχαμε καταγγείλει την όλη αυτή η υπόθεση εδώ και πολλές φορές και ζητήσαμε και την παρέμβαση της δικαιοσύνης.

Πρόσφατα το Υπουργείο Εσωτερικών έδωσε εντολή στην Αποκεντρωμένη διοίκηση Κεντρικής Μακεδονίας  να γίνει έρευνα σε βάθος του όλου αυτού εγκλήματος.

Η αποκεντρωμένη διοίκηση έστειλε εντολή στο δήμο Βόλβης για να απαντήσει στις καταγγελίες του συλλόγου που μέχρι στιγμής δεν έχουμε καμία απάντηση.

Θέλουμε να καταγγείλουμε για μία φορά ακόμη και να πούμε ότι είναι ένα μεγάλο έγκλημα με αυτές τις ενέργειες να ξανά είναι  δήμαρχος και μάλιστα υποψήφιος αυτού του δήμου.


Κανονικά θα έπρεπε να περιμένουμε την απάντησή της έρευνας προκειμένου να έχει δικαίωμα να είναι ξανά υποψήφιος.

Επίσης χωρίς να είμαστε υπεύθυνοι για το ποιος από τις άλλες παρατάξεις θα είναι υποψήφιος δήμαρχος  θα είναι μία ευκαιρία η συσπείρωση όλων των δημοκρατικών δυνάμεων προκειμένου να έχουν τον δικό τους Υποψήφιο για να έχουμε έναν καθαρό πλέον δήμο της Βόλβης και να δώσουμε ξανά ζωή με το άνοιγμα της Νέας Λουτρόπολης και της παλιάς σε ολόκληρη την περιοχή αν δεν το  κάνουν και αυτοί έχουν την ευθύνη αυτού του οικονομικού εγκλήματος.

Εμείς κάνουμε αυτή την καταγγελία και θα περιμένουμε  από την αποκεντρωμένη διοίκηση αν έχει κάποια απάντηση από το δήμο Βόλβης και αν έχει γίνει έρευνα σε βάθος της όλης υπόθεσης προκειμένου ο κύριος δήμαρχο να έχει το διακαίομαι να είναι υποψήφιος αν όχι την ευθύνη θα την έχει και η Αποκεντρωμένη διοίκηση της Κεντρικής Μακεδονίας και Θράκης και  ίσως και το Υπουργείο Εσωτερικών που περιμένει την παραπάνω  έρευνα.

Για το Δ.Σ. του συλλόγου                    Ο  Γενικός Γραμματέας

Ο πρόεδρος

Ανέστης Αναστασιάδης.

Μάκης Κιφοκέρης

 

Θεσσαλονίκη  17/7/2023