Η Λιθουανία είναι γνωστή για τις άριστης ποιότητας διαδικασίες υγείας και ευεξίας που χρησιμοποιούν φυσικό μεταλλικό νερό, λάσπη και ειδικό μικροκλίμα

0

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΚΑΙ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΕΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ .LOYTROPOLEIS.COM 2310905164

EYROPAIKOS SYNEDESMOS IAMATIKON PHGON

ΜέληSpa MedicineΕκδηλώσεις Βραβείο Καινοτομίας Ποιότητα ΝέαΕπικοινωνία

Σύνδεση μελών

Λιθουανία

ΧΩΡΑ ΜΕΛΟ

Λιθουανία

Η Λιθουανία είναι γνωστή για τις άριστης ποιότητας διαδικασίες υγείας και ευεξίας που χρησιμοποιούν φυσικό μεταλλικό νερό, λάσπη και ειδικό μικροκλίμα

Καλωσορίζουμε επισκέπτες που θέλουν να ενισχύσουν την υγεία τους σε 4 θέρετρα και 5 περιοχές θέρετρων που προτείνουν ένα ευρύ φάσμα σύγχρονων και καινοτόμων κέντρων αποκατάστασης, σπα, σανατόρια και boutique ξενοδοχεία υγείας και ευεξίας.

Τα λιθουανικά θέρετρα έχουν μακροχρόνιες παραδόσεις διατήρησης της υγείας χρησιμοποιώντας φυσικές θεραπείες όπως μεταλλικό νερό, φυσική λάσπη (τύρφη), μοναδικό μικροκλίμα και νερό της Βαλτικής Θάλασσας. Με περισσότερα από 20 βαθιά πηγάδια μεταλλικού νερού σε θέρετρα της Λιθουανίας, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τα οφέλη για την υγεία που προσφέρει αυτό το φυσικό θαύμα καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Για παράδειγμα, το πόσιμο μεταλλικό νερό έχει ένα ευρύ φάσμα βιολογικά ενεργών μικροστοιχείων, που του επιτρέπουν να καταπολεμά τις φλεγμονές και να ρυθμίζει το μεταβολισμό ή τα επίπεδα παραγωγής οξέος στο σώμα. Καθώς το δέρμα μας έχει εκατομμύρια αιμοφόρα αγγεία και νευρικές απολήξεις, τα θεραπευτικά αποτελέσματα των λουτρών με μεταλλικό νερό γίνονται αισθητά σχετικά γρήγορα, επομένως συνιστάται να πηδάτε σε ένα αμέσως μετά από μια σύντομη συμβουλή όταν αντιμετωπίζετε πόνο στις αρθρώσεις, δυσκολία στο λυγισμό των γονάτων, κάμψη αστραγάλων ή οποιοδήποτε άλλο σχετικό θέμα.

Ανιχνεύοντας τις ρίζες της από την αρχαία Ελλάδα, η λασποθεραπεία έχει εξασφαλίσει τη φήμη μιας ενδιαφέρουσας και αποτελεσματικής θεραπευτικής μεθόδου στη Λιθουανία, κυρίως με τη μορφή διαδικασιών τύρφης λάσπης. Οι επισκέπτες είναι απολύτως ελεύθεροι να επιλέξουν λουτρά λευκής λάσπης ή της προαναφερθείσας λάσπης μαύρης τύρφης – και οι δύο αυτές επιλογές προσφέρουν εντυπωσιακά πλεονεκτήματα και οφέλη στο ανοσοποιητικό σύστημα, βοηθώντας στην αντιμετώπιση διαφόρων ασθενειών ή φλεγμονών και βοηθώντας στις διαδικασίες αναγέννησης και αποκατάστασης. Ένας από τους πιο παραγωγικούς τρόπους για να το βιώσετε αυτό είναι να απολαύσετε ένα θεραπευτικό λασπόλουτρο με μεταλλικό νερό – αυτή η θεραπεία ανοίγει τους πόρους και παρέχει στο σώμα πολλά μικροστοιχεία και βιοδραστικές ουσίες, ενώ ταυτόχρονα βελτιώνει το μεταβολισμό.

Τα λιθουανικά θέρετρα είναι ευλογημένα με σχεδόν τέλειες κλιματικές συνθήκες. Αυτό είναι αποτέλεσμα της ευχάριστης ταχύτητας ανέμου και της έντασης του ήλιου, που συνοδεύονται από κατάλληλες θερμοκρασίες αέρα, ατμοσφαιρική πίεση και ακριβώς τη σωστή ποσότητα βροχόπτωσης, που συνδυάζονται σε ένα περιβάλλον που είναι εξαιρετικό για τουρισμό υγείας και ιατρικού τουρισμού. Ο ίδιος ο αέρας ήταν γεμάτος οξυγόνο και τα περισσότερα τοπικά θέρετρα είναι πραγματικοί παράδεισοι με πεύκα. Αυτό κάνει πολύ καλύτερα πρότυπα ύπνου, ομαλοποίηση των πρωτεϊνών και λίπους στο μεταβολισμό και βελτιωμένη ηπατική λειτουργία, για να μην αναφέρουμε ένα ανεβασμένο πνεύμα και πιο υγιές νευρικό σύστημα.

 

Η φύση μας έχει δώσει φυσικά πλούτη στα οποία βασιζόμαστε εδώ και καιρό για να αντιμετωπίσουμε μια ποικιλία προκλήσεων υγείας ή απλώς για να ανακτήσουμε τις δυνάμεις μας. Η επίδραση των επεξεργασιών μεταλλικού νερού, βοτάνων ή λάσπης που εμπνέονται από βαθιές παραδόσεις και εφαρμόζονται με επαγγελματική προσέγγιση είναι αναμφισβήτητη. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την πιο κατάλληλη φυσική θεραπεία για εσάς.

Η ένωση θέρετρων της Λιθουανίας είναι μια μη κυβερνητική οργάνωση, που εκπροσωπεί τα 9 μέλη της και προωθεί τον τουρισμό υγείας στη Λιθουανία. Σήμερα ενώνει 4 θέρετρα: Birštonas, Druskininkai, Neringa, Palanga και 5 αναπτυσσόμενες περιοχές θέρετρων: Anykščiai, Ignalina, περιοχή Kaunas District, Trakai, Zarasai.