ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΑΓΚΙΣΤΡΟΥ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΕΤΑΛΟΥΛΗ

0

Δελτίο Τύπου 14-06-2022

ΕΠΙΚΣΕΨΗ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΑΓΚΙΣΤΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΕΤΑΛΟΥΛ

Τα προβλήματα της ακριτικής λουτρόπολης και η υποστήριξη της προσπάθειας που καταβάλλεται για την ανάπτυξη της από τον οικείο δήμο και την ελληνική πολιτεία συζήτησε με τον πρόεδρο της επιχείρησης που διαχειρίζεται την λουτρόπολη Αγκίστρου Σερρών και επιχειρηματία της περιοχής Ελευθέριο Μπάδα ο Αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας Αχιλλέας Μεταλούλης

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στην προσπάθεια που καταβάλλεται από τους επιχειρηματίες της περιοχής για την ανάδειξη της λουτρόπολής και την προσέλκυση περισσότερων επισκεπτών. Σημειώνεται ότι το μοντέλο λειτουργίας της λουτρόπολης συνίσταται στην εμπλοκή όλων των επαγγελματιών της περιοχής στην εταιρία λαϊκής βάσης που διαχειρίζεται την λουτρόπολής και έθεσε σαν στόχο την ανάπτυξη της περιοχής.

Η πλούσια φύσης της περιοχής με τους γειτονικούς ορεινούς όγκους, τα πολλά νερά, η λειτουργία του ιχθυοτροφείου και οι περιποιημένες εγκαταστάσεις καθώς και οι πολλές μονάδες φιλοξενίας και εστίασης που λειτουργούν στην περιοχή συνθέτουν ένα μοναδικό προορισμό για τους πολυάριθμους επισκέπτες της λουτρόπολης.

Στα συν της περιοχής συγκαταλέγονται η κοντινή απόσταση από δυο αστικά κέντρα, Σέρρες και Θεσσαλονίκη , καθώς και η γειτνίαση με το οχυρό του Ρούπελ και την βαριά ιστορία του από τους αγώνες των υπερασπιστών του κατά την περίοδο του Β παγκοσμίου πολέμου.

Πρόβλημα για την εποχή αυτή παρατηρείται στην καθυστέρηση από το δήμο Σιντικής στο κόψιμο των χόρτων και τον εξωραϊσμό των χώρων πρασίνου.

 

Ευχαριστούμε για την προβολή, τη μετάδοση και την δημοσίευση.

 

Για το Γραφείο Τύπου

Αχιλλέας Μεταλούλης

Τηλ. επικ. 6944440224

axmetaloulis@HYPERLINK “mailto:axmetalo@otenet.gr”gmail.coHYPERLINK “mailto:axmetalo@otenet.gr”HYPERLINK mailto:axmetalo@otenet.grm