0
ΣΥΝΕΔΡΙΣΗ ΛΟΥΤΡΑ ΘΕΡΜΗΣ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΚΑΙ ΛΟΥΤΡΟΠΟΕΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ WWW.LOYTROPOLEIS.COM  THL 2310905164

ΑΝΕΣΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ <anestissavvasanastasiadis@gmail.com>

ΞΑΝΑΓΗΣΗ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΤΗΣ ΘΕΡΜΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ  ΣΤΗΝ ΘΕΡΜΗ ΣΕ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΗΣ ΘΕΡΜΗΣ ΘΕΡΜΑΙΣ .     ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΝΤΙΝΟ ΓΚΟΥΤΣΕΛΗ ΜΑΣ ΕΦΥΓΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ

Την Τετάρτη 3/6.2020 και ώρα 6.30 επισκεφθήκαμε τα Λουτρά της Θέρμης όλο το διοικητικό συμβούλιο του πανελλήνιου συλλόγου ιαματικών πηγών και λουτροπόλεων Ελλάδας.

Έγινε μία ξενάγηση στα υπάρχοντα λουτρά τα οποία είναι κατεστραμμένα περίπου 90%.

Στη συνέχεια επισκεφθήκαμε όλο τον χώρο των 500 στρεμμάτων διαπιστώσαμε ότι τα υπάρχοντα δέντρα Πεύκα σχεδόν είναι έτοιμα για καταστροφή διότι δεν υπάρχει περιποίηση από τον δήμο Θεσσαλονίκης .

Κόπηκαν μερικά χόρτα από το δήμο για διάνοιξη σε περίπτωση πυρκαγιάς και το υπόλοιπο κομμάτι του χώρου των 500 στρεμμάτων είναι μία τεράστια ζούγκλα και έτοιμη να εκραγεί από διάφορες πυρκαγιές κλπ.

Διαπιστώσαμε ότι το υπάρχον θερμοκήπιο του δήμου που έδινε πολλά φυτά για τα πάρκα έχει κλείσει για πάντα και δεν υπάρχει τίποτε,  επίσης έχει κλείσει και ο παιδικός σταθμός αν δεν κάνουμε λάθος

Θέλουμε για μία ακόμη φορά να καταγγείλουμε τον Δήμο για αυτή τη συμπεριφορά του όχι από τον σημερινό δήμαρχο αλλά από την εποχή Βασίλη Παπαγεωργόπουλο και τον Γιάννη Μπουτάρη που δεν έκαναν τίποτα στα χρόνια που ήταν δημάρχου και   το ίδιο από τον  σημερινό δήμαρχο που ίσως μια και  πρότεινε να γίνει κάποια  μελέτη σχετικα με αυτό το βασίλειο  θα περιμένουμε τα αποτελέσματα.

Εμείς είχαμε προτείνει στο χώρο αυτό για να αξιοποιηθεί να γίνει το νοσοκομείο Παίδων αλλά δεν μας άκουσα αλλά και να μεταφερθεί το γήπεδο του ΠΑΟΚ και όχι να παραμείνεις στο άστυ της Τούμπας.
Σχετικά με τα Λουτρά μάλλον από κάποια μελέτη που υπήρχε ο δήμος δεν ενδιαφέρεται και οι υπάρχουσες γεωτρήσεις δεν ξέρουμε αν λειτουργούν και τι θερμοκρασία νερού θα υπάρχει σήμερα. Επίσης αν δεν κάνουμε λάθος   δεν θα υπάρχει φάκελος αναγνώρισης από το υπουργείο Τουρισμού
Στον χώρο των λουτρών που παλαιότερα επί Αντιδημαρχίας Αναστασιάδη είχανε  μπει  μπανιέρες είχανε κάνει κιόσκι λειτουργούσε μία χαρά η Λουτρόπολη.

Σήμερα διαπιστώσαμε ότι μπήκαν μέσα και δεν άφησαν τίποτα όρθιο όπως συμβαίνει  και σε άλλες Λουτροπόλεις..

Μετά την ξενάγηση ακολούθησε Συνεδρίαση  του διοικητικού συμβουλίου όπου θα εκδοθεί σχετικό δελτίο τύπου από τον Αχιλλέα μετά Μεταλούλη  Αντιπρόεδρο του συλλόγου.

Στην συνεδρίαση  ήταν παρόντες ο πρόεδρος Ανέστης Αναστασιάδης ο Αντιπρόεδρος και Γραφείο τύπου Αχιλλέας Μεταλλουλη   ο Γενικός Γραμματέας Μάκης Κιφοκέρης ο ειδικός Γραμματέας Νίκος Κωτσόπουλος όπου μας τηλεφώνησε βρισκόταν καθοδόν, ο Νίκος Ματθαίου προβολή των λουτροπόλεων  Αθανάσιος Τσικουρίκας Υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων  ο Τάσος Κοκογιάς και  Βασιλειάδης Ανέστης μελή του Δ.Σ. Επιτροπή Τουρισμού ο Μπαντής Βασίλειος ο Γεωρνάς  Χρήστος Ο Ανδρεας Τσαούσης και Γλαβίνα  Πελαγία  κλπ.. στο τέλος ακλούθησε γεύμα εργασίας στο Ρεστοράν Θερμαις

Το προεδρείο ευχάριστη τον Πρόεδρο και τον Γενικό  Γραμματέας της αθλητικού συλλόγου Θερμαις σχετικέ με την φιλοξενία τους στις εγκαταστάσεις για την συνεδρίαση του Δ.Σ.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ  ΑΝΕΣΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ