0

Προς : Miraggio Thermal Spa

             Γραφείο διευθυντή

Κύριε διευθυντά,

Θέλουμε να μας πληροφορήσετε, αν είναι δυνατόν,στον Πανελλήνιο Σύλλογο Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας αν στη νέα σεζόν θα λειτουργήσει το συγκρότημα και κυρίως τα ιαματικά λουτρά του ξενοδοχείου.

Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι με την προηγούμενη διοίκηση ο σύλλογος μας είχε πολύ καλές και φιλικές επαφές και μάλιστα συνεδριάσαμε  και δύο φορές στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου, με θέματα που αφορούν τον θεραπευτικό τουρισμό της Ελλάδας, αλλά και εν γένει της Ευρώπης, μιας και είμαστε μέλος του Ευρωπαϊκού συνδέσμου ιαματικών πηγών με έδρα τις ΒρυξέλλεςESPA.

 

Πρόθεση του συλλόγου μας είναι, αν όλα πάνε καλά σχετικά  με  το θέμα της υγείας που βασανίζει ολόκληρη την ανθρωπότητα, να συνεργαστούμε προκειμένου να βοηθήσουμε στην προώθηση των ιαματικών πηγών του συγκροτήματος. Κοντά σας βρίσκονται και τα λουτρά της Αγίας Παρασκευής και η περιοχή θεωρείται προνομιούχος για τον θεραπευτικό τουρισμό αλλά και για τον θαλάσσιο τουρισμό.

 

Με αυτήν την επιστολή μας θέλουμε να εγκαινιάσουμε μία καλή  συνεργασία και με τη νέα διοίκηση και πιστεύουμε ότι δεν θα  έχετε καμία αντίρρηση.

Εμείς πάντα θα επιθυμούμε την συνεργασία και επίσης  θα περιμένουμε μία πρόσκληση για μία συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου στις εγκαταστάσεις «Miraggio Thermal Spa»στο Παλιούρι Χαλκιδικής.

 

Ο σύλλογός μας έχει μία ιστορία πάνω από 17 χρόνια πού αγωνίζεται για την ανάπτυξη και προβολή του θεραπευτικού τουρισμού στην Ελλάδα και στο εξωτερικό που αυτοί είναι και οι στόχοι του συλλόγου μας .

OΣύλλογος μας έχει έδρα την Θεσσαλονίκη και ελπίζω, επειδή είμαστε και πάρα πολύ κοντά, να έχουμε μαζί σας μία άψογη συνεργασία με σκοπό όπως τονίσαμε την προώθηση του θεραπευτικού τουρισμού στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

 

Θα περιμένουμε μία απάντηση σχετικά με τους στόχους του συγκροτήματος στη νέα σεζόν και την πρόσκληση, αν το επιθυμείτε, για μία συνεδρίαση στο παραπάνω συγκρότημα όταν βέβαια το επιτρέψουν οι νέες συνθήκες.

 

Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου

ο πρόεδρος

Ανέστης Αναστασιάδης

 

ΤΗΛ.: 2310905164 Θεσσαλονίκη 20.04.2020