0

ΑνΤιδράσεις για το «ενοικιαστήριο» στα Ιαματικά Λουτρά Τραϊανούπολης

Η ΤΙΕΔΑ αποφάσισε την προκήρυξη διαγωνισμού για την εκμίσθωση των χώρων – Να συζητηθεί το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο ζητά η παράταξη Λαμπάκη

«Ενοικιαστήριο» στις εγκαταστάσεις των Ιαματικών Λουτρών Τραϊανούπολης βάζει η ΤΙΕΔΑ μέσα από την προκήρυξη διαγωνισμού, ο οποίος θα διεξαχθεί με το σύστημα της φανερής πλειοδοτικής διαδικασίας. Αντιδρά η παράταξη Λαμπάκη και ζητά να προηγηθεί συζήτηση του θέματος από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Το θέμα είχε προγραμματιστεί για να συζητηθεί σήμερα, Τετάρτη 10 Μαϊου στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΤΙΕΔΑ ως εξής:  «Διακήρυξη όρων και τυπικού πλειοδοτικού διαγωνισμού εκμίσθωσης των εγκαταστάσεων των Ιαματικών Πηγών Τραϊανούπολης (Υδροθεραπευτηρίου -Ξενοδοχείου – Λοιπών Εγκαταστάσεων ) Διά του συστήματος της φανερής πλειοδοτικής διαδικασίας.

Ορισμός τριμελούς επιτροπής αξιολόγησης των προσφορών

Όροι προκήρυξης των δημοπρασιών»

«Απόλυτη προχειρότητα»

Ωστόσο, η παράταξη του Βαγγέλη Λαμπάκη «Πόλη & Πολίτες» με μια ανακοίνωση που εξέδωσε χθες, ζήτησε να αποσυρθεί το θέμα από το ΔΣ της ΤΙΕΔΑ και να έρθει στο Δημοτικό Συμβούλιο.

«ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ!

Η χειρότερη διοικούσα που πέρασε ποτέ από τον τόπο, προβαίνει σε ένα ακόμη προεκλογικό πυροτέχνημα θέλοντας στο παραπέντε να δώσει την εκμετάλλευση των ιαματικών πηγών της Τραϊανούπολης σε ιδιώτη με μια διακήρυξη που αγγίζει τα όρια της απόλυτης προχειρότητας και από τη στιγμή που επί 4 χρόνια έχει κλειστές τις εγκαταστάσεις και δεν έχει κάνει την παραμικρή επέμβαση για την βελτίωση τους.

Ζητάμε να αποσυρθεί το θέμα από την σημερινή συνεδρίαση της ΤΙΕΔΑ και να έρθει το θέμα προς συζήτηση στο Δ. Συμβούλιο.

Δεν είναι δυνατόν για να ένα τόσο σοβαρό θέμα να μην αποφασίζει το σύνολο των συμβούλων, από τη στιγμή που πολλές παρατάξεις και ανεξάρτητοι, δεν εκπροσωπούνται καν στην ΤΙΕΔΑ.