ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 15.4.2020

0

 

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΗΞΗ

πανελλήνιος Σύλλογος Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας

Συνεδρίαση Δ.Σ. μέσω τηλεδιάσκεψης την Τέταρτη 15-04-2020και ώρα 7 μ.μ

Θεσσαλονίκη 14-04-2020

Θέματα ημερήσια διάταξηςτηλεδιάσκεψης
Άνοιγμα του διοικητικού συμβουλίουμέσω τηλεδιάσκεψης από το Γραφείο Τύπου.

1ον Δελτίο τύπου από την προηγούμενη συνεδρίαση.

2ον Ενημέρωση σχετικά με τη δράση για τους άστεγους που πραγματοποίησε ο σύλλογος με τη συνεργασία της παράταξης στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Πράξεις για τη Μακεδονία και τον επικεφαλής της Χρήστο Παπαστεργίουκαι την ευγενική χορηγία – προσφορά απότον αναπληρωτή πρόεδρος μας ΝώνταΌχονο και την εταιρεία του OXONAS SΝΑCK (320 κιβώτια κρουασάν), του γραφείου πρόεδρου του συλλόγου μαςκαι του αντιπρόεδρου Αχιλλέα Μεταλούλη.

3ον Επιστολή προς τον δήμαρχο Ζάχαρω και τον πρόεδρο της ΕΤΑΔ σχετικά με τα προβλήματα των λουτρών Κυλλήνης -Καϊάφα και λοιπά και απάντηση του δημάρχου μέσω του τύπου του Νομού Ηλείας.

4ον Απάντηση από τα λουτρά της Αγίας Παρασκευής Χαλκιδικής μετά τη δική μας επιστολή σχετικά εάν με τη λειτουργεία της λουτρόπολης της Αγίας Παρασκευής τη νέα σεζόν.

5ονΕπιστολή προς τον δήμο Γρεβενών σχετικά με τα λουτρά Κιβωτού, όπου ακόμη δεν πήραμε απάντηση.

6ον Επιστολή προς το δήμο Τρικκαίων για μία πλήρη ενημέρωση για το σχεδιασμό του δήμου για την δημιουργία των λουτρών στα Ριζώματα και τη λειτουργία του παραρτήματος μας, όπου ακόμη δεν πήραμε απάντηση.

7ον Προβλήματα από τα μέλη του Δ.Σ. από τα παραρτήματα Ριζώματων και Κύθνου σχετικά με σφραγίδες που πρέπει να χρησιμοποιήσουν, το λογότυποκ.α. Νομική πρόταση για το πώς θα γίνει.

Ευχές για όλους από πλευράς του συλλόγου για το Πάσχα.
Και ευχές του συλλόγου σε διαφόρους φορείς, βίντεο κ.λ.π.

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου
Ο Πρόεδρος
Ανέστης Αναστασιά