ΤΟΥ ΑΝΕΣΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ

0

Ποιήματα  .της πλάκαςαπό τον Ανέστη Αναστασιάδη
pros olous

Κάθε μέρα κάτι ακούμε έφυγε ένας φίλος, έφυγε ένας σύντροφος, και αυτό πια έχει γίνει σαν συνήθεια να διαβάζουμε και εμείς που ζούμε βάζουμε την  λέξη στο καλό  σύντροφε
=======================================================

Τα χρόνια περνάνε και όλοι εμείς γερνάμε και εμείς επίσης περιμένουμε το χαμπέρι, αύριο θα ξυπνήσουμε θα κάνουμε βόλτα θα γελάσουμε ή θα ακούσουμε κάποιο και δικό μας χαμπέρι.
====================================================

Τα προηγούμενα χρόνια που δεν είχαμε facebook ούτε και τηλεοράσεις σπάνια ακούγαμε τέτοια γεγονότα στο χωριό ήμασταν ίσως ποιο  ευτυχισμένοι  γιατί απλά   δεν είχαμε αυτήν την παραπληροφόρηση .
=======================================================

Σήμερα φεύγουνε όλοι ακούμε τα χαμπέρια χωρίς ονόματα, έφυγαν 50 έφυγαν 60 αλλά δεν ξέρουμε  πως έφυγα απλά μας λένε από τον koraineo  ε ρε πού φτάσαμε αδελφέ μου ..
====================================================

Θα μας έλεγε ο ποιητής μας και να αδελφέ μου  που φτάσαμε να  κουβεντιάζουμε ήρεμα ,ήρεμα και απλά ,αλλά έτσι είναι στον σημερινό μας  κόσμο ήρεμα και απλά χωρίς να κουβεντιάζουμε αδελφέ μου με την μόνη  λέξη στο καλό τα συλλυπητήρια στην οικογένειά σου αδελφέ μου ..
================================================

Είναι η εποχή που δεν μπορούμε να σε συνοδεύσουμε αδελφέσύντροφε ξάδερφε και γείτονα γιατί έτσι το επιβάλλει η σημερινή κατάσταση και τελειώνω με αυτό που έλεγε ο ποιητής και να αδερφέ που μάθαμε να κουβεντιάζουμε ήρεμα ,ήρεμα και απλά  και γιατί δεν μπορώ ούτε  να σε συνοδέψω αδελφέ μου..
======================================================

Να θυμίσω αυτές τις μέρες πόσους χάσαμε καθηγητέςσυντρόφους–  φίλους  ξαδέρφια και με αυτούς που υπηρετούσαμε  στο στρατό όλοι  έφυγαν  και εγώ απλά έγραψα ένα μεγάλο αντίο σε όλους αυτούς αλλά  φοβόμουν να γράψω την λέξη καλή αντάμωση αλλά αυτή είναι η αλήθεια και δεν την έγραψα αδελφέ μου
========================================================

 Στο εξής απλά   θα  γράφουμε δίχως όμως  να  κουβεντιάζουμε αλλά θα  μένουμε  κλεισμένοι   στα γραφεία μας αλλά και με εντολή να  κάνουμε μια βόλτα αλλά ο  ένας (προσοχή) να μη βλέπει ο ένας τον άλλον και να αλλάζουμε   και τον δρόμο αδελφέ μου  για να μην κολλήσουμε  τον koronaio .

 Και να  αδελφέ μου που φτάσαμε  και δεν κουβεντιάζουμε πλέον αλλά θα σου στείλουμε μήνυμα  με την λέξη  στο καλό ,στο καλό αδερφέ μου.

 

Υ.Γ. Αυτό είναι το ποίημα της πλάκας γιατί θα πέσει πολλή κράξιμο

 

Θεσσαλονίκη  2/4/2021