τηλεδιάσκεψη του συλλόγου την Τεταρτη 15.4.2020 που είχε μεγάλη επιτυχία

0

 

ΑΝΕΣΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ
Πραγματοποιήθηκε ή τηλεδιάσκεψη του πανελλήνιου συλλόγου ιαματικών πηγών και λουτροπόλεων Ελλάδας την Τετάρτη 15 4. 2020 με την παρουσία εννέα μελών του διοικητικού συμβουλίου και εκπροσώπων των δύο παραρτημάτων. «Σύντομη ενημέρωση»
Ή τηλεδιάσκεψη παρά τις δυσκολίες είχε μία μεγάλη επιτυχία που συζητήθηκαν εκτός από τα θέματα της ημερήσιας διάταξης και άλλα θέματα όπως τα θέματα της Κύθνου και τα Λουτρά Ριζώμα του δήμου Τρικκαίων
Παρόντες ο πρόεδρος Αναστασιάδης Ανέστης- Αντιπρόεδρος και Γραφείο τύπου Αχιλλέας Μεταλούλης- ο ειδικός Γραμματέας Νίκος Κωτσόπουλος, -υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων και εκδηλώσεων Τασούλα Αυγερινού -ο Υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων Αθανάσιος Τσικουρίκας ,-ο υπεύθυνος Νομικών θεμάτων Κοκογιας Τάσος επίσης το μέλος του συλλόγου μας Άννα Ματθαίου και το μέλος της Ε.Ε. Χρήστος Γιασκουλιδης.
Από την Κύθνο Ο Πρόεδρος του Παραρτήματος Δημήτριος Βασάλος και Αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Κύθνο όπου μας έκανε μία εκτενή ενημέρωση σχετικά με τα λουτρά της Κύθνου και τις δυνατότητες ανάπτυξης.
Από τα Τρίκαλα ο φίλος μας Θανάσης που και αυτός μας έκανε μία ενημέρωση για το τι συμβαίνει σε αυτή την Ιαματικής Πηγή στο Ρίζωμα του δήμου Τρκκαίων που είναι δίπλα σε Τουριστική περιοχή όπως είναι τα Τρίκαλα και Καλαμπάκα και αξίζει να γίνει η ανάπτυξη αυτής της ιαματικής πηγής.
Για όλα τα παραπάνω θέματα θα εκδοθεί δελτίο τύπου από τον Αντιπρόεδρο μας Αχιλλέα Μεταλούλη .
Τέλος ο πρόεδρος τους ευχαρίστησε όλους σε αυτήν την συνεδρίαση του συλλόγου με τον γνωστό τρόπο και τους ευχήθηκε καλή Ανάσταση όπου και όλα τα μέλη ένας, ένας ευχηθήκαν καλό Πάσχα σε όλα τον κόσμο και σε όλες τις λουτροπόλεις.
Από το γραφείο του προέδρου Ανέστη Αναστασιάδη