ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΚΡΗΝΙΔΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

0

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΔΗΜΑ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΣΠΟΛΟΥΤΡΑ ΚΡΗΝΙΔΩΝ ΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΕΣ! ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΣΕΖΟΝ..

Χωρίς προηγούμενο ήταν η χθεσινή συνέντευξη που έδωσαν από τον χώρο των Λασπολούτρων ο Δήμαρχος, ο τοπικός αντιδήμαρχος, ο πρόεδρος της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ και ο διευθυντής των Λασπολούτρων, για μία ακόμη φορά ξένος!

Αυτά που είπαν δεν τα χωρά ανθρώπινος νους. Ούτε λίγο, ούτε πολύ, μας είπαν πως τα Λασπόλουτρα Κρηνίδων θα πάνε καλύτερα φέτος επειδή θα γίνουν έργα στο μέλλον!!! Να υπενθυμίσουμε πως έργα στα λόγια και στο μέλλον έκαναν τόσο ο Σιμιτσής, όσο και η Τσανάκα.

Έργα που έμειναν στα λόγια και μόνο.

Στην πραγματικότητα τα λασπόλουτρα Κρηνίδων είναι όπως τα άφησε ο δήμος Φιλίππων το 2010 με τη διαφορά πως τότε είχαν κέρδη! Μας είπαν ακόμη πως μέσα στον Ιούνιο έχουν 600 λούσεις ( προσέξτε όχι λουόμενους, λούσεις…) και αυτό είναι καλό σημάδι. Για να δούμε τι σημαίνουν αυτές οι “600 λούσεις”. 30 λουόμενοι που κάθονται 10 ημέρες και κάνουν δύο λούσεις την ημέρα! Διότι 30 x 10 x 2 = 600. Αυτό σημαίνει με απλά μαθηματικά, όλα τα άλλα είναι show. Tο καλύτερο το άφησαν για το τέλος.

Μείωσαν το ωράριο λειτουργίας των Λασπολούτρων κατά τρείς ολόκληρες ώρες ή αν προτιμάτε κατά 30%. Αυτό όμως δεν θα έχει καμία επίπτωση στα εισιτήρια, έτσι είπαν! Τρομερό επιχείρημα. Εμείς θα προτείνουμε να εφαρμοστεί παντού αυτό, στα ξενοδοχεία, στα εστιατόρια, στα μπαρ, παντού!

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΑΜΑΣ

ΑΠΟ ΚΡΙΝΙΔΕΣ