ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΛΟΓΟΥ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 19/5/2021 ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΘΕΡΜΗΣ

0

 

TO DASOS TON 500 STREMATWN STA LOYTRA
ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΗΞΗ
ΖΑΡΩΤΙΑΔΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΚΑΙ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΕΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ WWW.LOYTROPOLEIS.COM 2310905164 THESSALONIKH

Πρόσκληση

Καλούνται τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου οι   επιτροπές τουρισμού -εκπρόσωποι των παραρτημάτων και μέλη της εκτελεστικής επιτροπής όπως παρευρεθούν στην τακτική συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί την ΤΕΤΑΡΤΗ  19/5 2021 και ώρα 6:30 Μ.Μ σε εξωτερικό χώρο ΞΑΝΑ  ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΤΗΣ ΘΕΡΜΗΣ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΥΓΕΙΑΣ

          Θέματα ημερήσιας διάταξης στη συνεδρίαση  είναι τα εξής

 

17/5 /2021 στην καφετέρια του Μακεδονία Παλλάς εξωτερικός χώρος.

1ον  τρέχοντα θέματα από τον Πρόεδρε  και Αντιπρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου.

2ΟΝ Επιστολές σε Υπουργεία και δήμους για θέματα που αφορούν τις ιαματικές πηγές. Υπουργείο τουρισμού 2ΟΝ  Περιφερειακή παράταξη δελτίο τύπου Χρήστος Παπαστεργίου.

3ον  ένα μικρό δελτίο  σχετικά με την τηλεδιάσκεψη από τον Αντιπρόεδρο Αχιλλέα Μεταλούλη.

4ον Επιστολή στα λουτρά  Απολλωνίας δήμο  Βόλβης σχετικά με τα Λουτρά.

5ονΠρος το Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης Υφυπουργό  Σταύρο   Καλαφάτη για θέματα που αφορούν τα λουτρά Ελευθερών Καβάλας και τη χρηματοδότηση στην παραπάνω λουτρόπολη

6ΟΝ Επιστολή  στο   Μακεδονία palace για την σημερινή συνεδρίαση

7ΟΝ  προς την  Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας αρμόδιο Περιφερειάρχη  για  θέματα τουρισμού που αφορούν το θέμα ξενοδοχείο στα Λουτρά Σιδηροκάστρου.

8ον  προς τον πρόεδρο της  alpha bank Βασίλη Ράπανο για οικονομική ενίσχυση το σύλλογο.

9ΟΝ Δύο αποφάσεις εφημερίδα της κυβερνήσεως σχετικά με αναγνώριση και εγκυκλίους για τη λειτουργία των ελληνικών λουτροπόλεων .

10ΟΝ Δημοσίευμα πρωτοποριακή πύλη εισόδου με πτητικό μέσο δημιουργεί στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής με την έγκριση υδάτινου παιδιού στο ξενοδοχείο miraggio THERME υδροπλάνο.

11on Συνεδρίαση Δημοτικού συμβουλίου δήμου Σαμοθράκης σχετικά με την  ανάπτυξη και τη διανομή  ιαματικού νερού σε άλλη μονάδα και λήψη απόφασης.

12on Δημοσίευμα σχετικά με τα Λουτρά Υπάτης πότε ανοίγουν με πισίνες από την ΣΔΙΤ κ.λ.π

13ον Δημοσίευμα σχετικά με την επιστολή του συλλόγου στο Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης για τα λουτρά Ελευθερών Καβάλας (παρατηρητής.)

14ΟΝ Προτάσεις Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σχέδιο ανάπτυξης των Καμένων Βούρλων και Αιδηψό με επίκεντρο τον ιαματικό τουρισμό.

15ΟΝ Δημοσίευμα εγκρίθηκε από την επιτροπή ανταγωνισμού η είσοδος της ηλεκτρικής   εταιρείας ειδικού σκοπού που έχει συστήσει η ΔΕΗ ΓΙΑ ανανεώσιμες και  αξιοποίηση για την ηλεκτροπαραγωγή των τεσσάρων γεωθερμικών πεδίων υψηλών θερμοκρασιών Λέσβου, Μήλου, Κιμώλου, Νισύρου, και Μεθάνων.

16ΟΝ Υπουργείο Τουρισμού ανακοίνωση του Υπουργού  τουρισμό  για τα 310 εκατομμύρια ευρώ για τον Τουρισμό από το ταμείο ανάκαμψης ενημέρωση από τον ίδιο υπουργό κύριο Θεοχάρη

17ον Δημοσίευμα νέες αρμοδιότητες αποκτάτα το  ΤΑΙΠΕΔ  αναλαμβάνει η νέα   διοίκηση.

18ον Παρέμβαση βουλευτή Κελέτση  στη Βουλή για τα ιαματικά λουτρά του Έβρου θέμα ανάπτυξης και εκσυγχρονισμού των ιαματικών λουτρών  Έβρου έκανε ο βουλευτής Σπύρος Κελέτσης στο πλαίσιο της επιτροπής περιφερειών παρουσία του αρμόδιου γενικού γραμματέα τουρισμού πολιτικής και ανάπτυξης κυρίου Κωνσταντίνου

19ΟΝ Ροδιακή εφημερίδα της Ρόδου έτοιμο είναι το master plan για την αξιοποίηση των πηγών της Καλλιθέας σχετικό δημοσίευμα τριών σελίδων

20Ο Εφημερίδα της Λέσβου εκπαίδευση γεωθερμικού πεδίου Πολιχνίτου ειδικότερα η αποκεντρωμένη διοίκηση βορείου Αιγαίου προχώρησε με βάση το ισχύον νόμο καθεστώς σε ανοιχτό διαγωνισμό εκδήλωση ενδιαφέροντος για την υποβολή δεσμευτικών επενδυτικών προτάσεων για την εκμίσθωση του δικαιώματος εκμετάλλευσης και διαχείρισης του βεβαιωμένου γεωθερμικού πεδίου τοπικού ενδιαφέροντος Πολιχνίτου  (Δήμος Δυτικής Λέσβου Λέσβου)

21ΟΝ Ο Δήμος Πατρέων το ισόγειο κτιριακό  συγκρότημα  των ιαματικών πηγών αραχωβίτικα προκειμένου να λειτουργήσει αυτό ως κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος η τιμή εκκίνησης της δημοπρασίας έχει οριστεί στα 350 ευρώ τον μήνα            (νησιώτικο Διδυμότειχο )

22ΟΝ Τηλεδιάσκεψη από την Κίνηση Πολιτών για τον Σοσιαλισμό κλπ παρών εκπρόσωποι από Αθήνα κι άλλα μέρη της Ελλάδας ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ευεξία κ.λπ  και από τον πανελλήνιο σύλλογο ιαματικών πηγών ο πρόεδρος Ανέστης Αναστασιάδης ο οποίος έκανε τον απολογισμό του έργου του συλλόγου 2020 με αρκετή και σοβαρή προβολή.

23ΟΝ Ιστορική ανασκόπηση νομοθετικό Πλαίσιο υφιστάμενη κατάσταση ιαματικών πηγών και υδροθεραπευτήριο της Μαρίας Τριβυζά υπάλληλος του ΕΟΤ με αρκετές σελίδες.

Η συνεδρίαση αρχίζει στις 6:30 και θα πρέπει να τελειώσει το αργότερο στις 8:30 για λόγους φωτισμό της περιοχής.

Για το Δ.Σ. του συλλόγου

ο πρόεδρος

Ανέστης Αναστασιάδης

Υ.Γ. παραλήπτης της ημερήσιας διάταξης

Ο πρόεδρος Ανέστης Αναστασιάδης-

ο Αναπληρωτής Πρόεδρος Νώντας Όχονος –

Ο  Αντιπρόεδρος ο Αχιλλέας Μεταλούλης και γραφείο Τύπου

ο Γενικός γραμματέας Μάκης Κιφοκέρης

ο Ειδικός Γραμματέας Νίκος Κωτσόπουλος

ο Ταμίας Φώτης Γούναρης

Τσικουρίκας Αθανάσιος δημόσιες σχέσεις

ο υπεύθυνος προβολής Νίκος Ματθαίου

ο υπεύθυνος μέσων μεταφορών Βασιλειάδης Ανέστης

υπεύθυνη για δημόσιες σχέσεις και εκδηλώσεις Τασούλα Αυγερινού

το μέλος του Δ.Σ. Τάσος Κοκόγιας

ο υπεύθυνος σχετικά με την εμφιάλωση και μέλος του Δ.Σ.

Ακόγλαν Παναγιώτης.

Καλεσμένοι  ο Χρήστος Παπαστεργίου και Γρηγόρης Ζαρωτιάδης

======================================================

Για την επιτροπή Τουρισμού ο πρόεδρος Χρήστος Γεωρνάς

ο Αντιπρόεδρος Μπαντής Βασίλειος

  τα μέλη Τσαούσης Ανδρέας και Γλαβίνα Πελαγία

Για τα παραρτήματα που είναι και μέλη του Δ.Σ. Δημήτριος Βασάλος από την Κύθνο. Δημήτριο Μακρινίτσας από τα Καμένα βούρλα  -Γκέκας Αθανάσιος από τη Λάρισα εκπροσωπεί τα  λουτρά ριζώματα.
και Βαγγέλης Γκανάς πρόεδρος Ριζώματος

Από την εκτελεστική επιτροπή ο πρόεδρος Γεώργιος Πλαγάκος
 

Υ.Γ. Όσο περισσότερα αυτοκίνητα τόσο το καλύτερο όλοι και πλαστικές καρέκλες μαζί σας πτυσμένες. νερά σπανάκι-τυρόπιτες κλπ  

Για καλή οργάνωση ο Αχιλλέας τηλ 6944440224

 

                                                            ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  12/5/2021