ΣΤΗΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΔΡΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΚΑΙ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΕΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ 24/6/2021 ΚΑΙ ΩΡΑ 6 Μ.Μ.

0
  • ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

    ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΗΞΗ
  • Πανελλήνιος Σύλλογος Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας
  • www.loytropoleis.com Θεσσαλονίκη 2310905164anestis_anastasiadis@yahoo.gr
  •                  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
    Καλούνται τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου όπως παραστούν στην τακτική συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 24/6/ 2021 στην βιομηχανική περιοχή Καλοχωρίου   πρώην εργοστάσιο του Χρήστου Γεωρνά. Ώρες συνεδρίασης 6:00 Μ.Μ. έως 8:30. ΤΗΛ Χρήστου 6977349869
     
  • Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής.
  • Απλή ενημέρωση από τον Πρόεδρο για τυχόν τρέχοντα προβλήματα εκτός ημερήσιας διάταξης και θέματα της προηγούμενης συνεδρίασης στην Περιφερειακή παράταξη (πράξεις.) Γραφείο Τύπου.
  • 1ΟΝ Υπουργείο Τουρισμού δικτυακός τύπος διαβουλεύσεων του νέου νομοσχεδίου σχετικά με τις ιαματικές πηγές νόμος που έρχεται πίσω από την πόρτα. Προτάσεις από πλευράς του Συλλόγου και Μακρινίτσα από τα Καμένα Βούρλα.
    2ον  Εφημερίδα της κυβερνήσεως σχετικά με αποφάσεις και Υπαγωγή γεωθερμικό πεδίων .
    Για το ίδιο θέμα ανταλλαγή επιστολών από πλευράς συλλόγου και απάντηση από πλευράς της ΔΕΗ.
  • 3ΟΝ Επιστολή από τον ΕΟΠΥΥ για  ΛΟΥΤΡΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ   και ανταλλαγή επιστολών προτάσεις από τον σύλλογο αντί 150 ευρώ να δοθούν οι 300 ευρώ για το Λουτρικό επίδομα.
  • 4ον Βγαίνουν προς αξιοποίηση 8 Νέα  γεωθερμικά παιδία υψηλής ενεργειακής απόδοσης επίσης και στην περιοχή Σέρρες καινοτόμες λύσεις και ευκαιρίες παραγωγής ενέργειας στην Περιφερειακή ενότητα Σερρών

5ον  Δημοσιεύματα από το Υπουργείο οικονομικών και του ΤΑΙΠΕΔ σχετικά με τις ιαματικές πηγές Καμένων βούρλων.

6ΟΝ  Πανελλήνιος σύλλογος ιαματικών πηγών δελτίο τύπου από τη συνεδρίαση 10/6/2021  στην περιφέρεια που αφορά την παράταξη της  Κεντρικής Μακεδονίας (Πράξεις) Παπαστεργίου Χρήστου

7ον  Νέα δεδομένα αυξάνονται οι θεραπευτικές δυνατότητες  Αττικού Πόρου Ριζώματος του δήμου Τρικκαίων που είναι και δικό μας παράρτημα δελτίο τύπου από τον Δήμο..

8ΟΝ Επιστολή του συλλόγου προς το Υπουργείο Τουρισμού για σύσταση ομάδας εργασίας και απάντηση από το αρμόδιο Υπουργείο για λειτουργικά θέματα .

προς ΤΑΙΠΕΔ για  τα λουτρά της Κύθνου που δεν εμφανίστηκε κανένας κατά την τελευταία διαγωνιστική προσφορά
Επίσης απάντηση από τη ΔΕΗ σχετικά με τα γεωθερμικά πεδία αν θα υπάρχουν ζημιές στις ιαματικές πηγές Η επιστολή ήτανε σε  απάντηση του συλλόγου για το παραπάνω θέμα

9ον  Απόστολος Πάνας Βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής και  Χρήστος Παπαστεργίου -Δήμαρχος δήμου Κασσάνδρας  στα λουτρά της Αγίας Παρασκευής στις ιαματικές πηγές για ενημέρωση .

 

10ΟΝ   Σε άθλια κατάσταση η περιοχή των ιαματικών λουτρών Τραϊανούπολης και  δεύτερον ειδικά πακέτα κοινωνικού τουρισμού για τα νησιά μας έχουμε εκεί και ιαματικές πηγές.

11ΟΝ  Το βήμα της Κω τα ιαματικά θερμά της Κω παρελθόν και μέλλον σχετικό δημοσίευμα και τοπική εφημερίδα.

11 Μπάζα και φυτοφάρμακα λίγα μέτρα από τα ιαματικά λουτρά και το γεωθερμικό πεδίο Νιγρίτας στον εισαγγελέα θα φτάσει το πόρισμα των ελεγκτών. Επιστολή διαμαρτυρίας από τον πανελλήνιο σύλλογο ιαματικών πηγών και λουτροπόλεων Ελλάδας.

12 Ροδιακή εφημερίδα ρεπορτάζ πανέτοιμα να δεχθούν τους επισκέπτες μας είναι τα δύο εμβληματικά αξιοθέατα της Ρόδου ιαματικές πηγές Καλλιθέας κλπ  που τα διαχειρίζεται ο Γιάννης Ιατρίδης.

13 Στον  Υφυπουργό Μακεδονίας Θράκης για τα Λουτρά Ελευθερών Καβάλας ο πανελλήνιος σύλλογος ιαματικών πηγών  σχετικό δημοσίευμα ο παρατηρητής επιστολή του προέδρου προς στο αρμόδιο Υπουργείο.

14 Σχετικό δημοσίευμα για την εγκατάλειψη των λουτρών Θέρμης αναδεικνύει για άλλη μία φορά ο πανελλήνιος σύλλογος ιαματικών πηγών και λουτροπόλεων Ελλάδος σχετικό δημοσίευμα.

15ΟΝ  Επίσκεψη της Υφυπουργού τουρισμού Σοφίας Ζαχαράκη στον Δήμο Ικαρίας και πρόταση από τους κατοίκους για αύξηση του  Λουτρικού επιδόματος που η κυρία Υφυπουργός το απέρριψε.

16 Υπό διερεύνηση  το   Γεωθερμικό πεδίο Μυρωδάτου διεύθυνση δημοσίευμα από την εφημερίδα εμπρός τις Ξάνθης.

17ΟΝ  Στο πλαίσιο του προγράμματος μία νέα αρχή στα ΕΠΑΛ σχέδιο δράσης με θέμα ιαματικές πηγές Αιτωλοακαρνανίας μία πολύπλευρη προσέγγιση από τους μαθητές του εσπερινού ΕΠΑΛ Αγρινίου.

18ΟΝ  Κοινωνικός τουρισμός (ΛΑΕ) καθέτους  οπεκα ακολουθώντας την σταδιακή άρση των μέτρων της καραντίνας προχωρά στην υλοποίηση των προγραμμάτων του λογαριασμού αγροτικής εστίας σε παρένθεση ΛΑΕ με έμφαση στον κοινωνικό τουρισμό και τις παιδικές κατασκηνώσεις όπως και τις ιαματικές πηγές.

19 Τι προβλέπει και τι προβλέπουν τα νέα υγειονομικά πρωτόκολλα λειτουργίας των ξενοδοχείων προχωρά και τις ελληνικές λουτροπόλεις σχετικό δημοσίευμα .  (άνοιξαν τα Λασπόλουτρα Κρινίδων)

Για το Δ.Σ. του συλλόγου

ο πρόεδρος

ο Ανέστης Αναστασιάδης.
Θεσσαλονίκη 20/2021
Υ.Γ. παραλήπτες όλα τα μέλη του Δ.Σ. επιτροπές τουρισμού επιστημονικοί συνεργάτες και πρόεδροι των παραρτημάτων Ριζώματα- Κύθνου και Καμένα Βούρλα. –Πράξεις

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΑΣΗ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΥΣΗ ΓΕΥΜΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΕΔΕΣΜΑΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΡΧΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΕΩΡΝΑ ΚΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ …