ΠΡΟΣ ΛΟΥΤΡΑ ΚΥΛΛΗΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ

0

 

Προς λουτρά Κυλλήνης ξενοδοχείο grecotel γραφείο γενικού διευθυντή κυρίου  Μαυραλεξάκη

Κύριε διευθυντά

Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι ο πανελλήνιος σύλλογος ιαματικών πηγών και λουτροπόλεων Ελλάδας αγωνίζεται
εδώ και 17 χρόνια για την ανάπτυξη του θεραπευτικού τουρισμού πάντα με την συνεργασία του ευρωπαϊκού Συνδέσμου ιαματικών πηγών με έδρα τις Βρυξέλες

Τα λουτρά Κυλλήνης κύριε διευθυντά είναι μία από τις καλές μονάδες του θεραπευτικού τουρισμού και τα λουτρά Κυλλήνης επίσης εκτός από λουτροθεραπεία και μάλιστα πανελλαδικά έχει το χάρισμα της εισπνοθεραπείας.
Πληροφορηθήκαμε ότι το ξενοδοχείο grekotel  ελπίζουμε και  τα λουτρά να ανοίξουνε στις  3ης  του Ιουλίου 2020.

Πληροφορηθήκαμε επίσης ότι αναγνωρίσατε και την πηλοθεραπεία στην περιοχή των λουτρών και αυτό μας προβληματίζει αν θα αξιοποιηθεί αυτή σας η  προσπάθεια που κάνατε για την ανάπτυξη και της πηλοθεραπείας .

Ένα άλλο θέμα που είχαμε συζητήσει με τον προκάτοχό σας όταν επισκεφθήκαμε τα Λουτρά και το συγκρότημα grecotel υπήρχε μία υπόσχεση ότι τα λουτρά Κυλλήνης θα λειτουργήσουν στο σύνολό τους και όχι όπως σήμερα που λειτουργούνε τα μισά.

Η άλλη πρόταση ήτανε ότι δεν θα είναι μόνο για δύο μήνες ή τρεις μήνες αλλά για 12 μήνες προκειμένου να προσφέρουν στους λουόμενους  που έχουν ανάγκη την  θεραπεία  τις εισπνοθεραπεία  πού είναι και επίσημα  πλέον αναγνωρισμένη από την αρμόδια επιτροπή του Υπουργείου Τουρισμού.

Ζητούμε να μας πληροφορήσετε αν το  επιθυμείτε για αυτές μας τις προτάσεις .

Μία δεύτερη πρόταση είναι αν μπορεί μία τετραμελή αντιπροσωπεία να επισκεφτεί  την Λουτρόπολη και όλο το συγκρότημα στο χρονικό διάστημα που θα είστε ανοιχτοί.

Η έδρα του συλλόγου μας κύριε διευθυντά είναι η Θεσσαλονίκη τα χιλιόμετρα είναι πάρα πολλά μέχρι λουτρά Κυλλήνης και εμείς απλά βάζουμε τα έξοδα μετάβασης και εσύ την  φιλική  φιλοξενία ένα διήμερο η τριήμερο αν το επιθυμείτε..

Σας ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε καλές δουλειές.

Θα περιμένουμε τις θετικές σας  απαντήσεις.
Με εκτίμηση

για το Δ.Σ. του συλλόγου             Ο Γενικός Γραμματέας

ο πρόεδρος

Ανέστης Αναστασιάδης.

Πρώην Αντιδήμαρχος

Δήμου Θεσσαλονίκης                          Μάκης Κωφοκέρης

Αρχιτέκτων Μηχανικός

 

Θεσσαλονίκη  18.6.2020

 

Υ.Γ Κοινοποιείτε  Μ.Ε της περιοχής