ΠΡΟΣ ΔΗΜΟ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ

0

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΚΑΙ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΕΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ .WWW.LOYTROPOLEIS.COM

Προς δήμο Παγγαίου γραφείο δημάρχου

κυρίου Αναστασιάδη
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 26/7/2022

Κύριε δήμαρχε
ΘΕΜΑ ΛΟΥΤΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ

Θέλουμε να μας πληροφορήσετε αν είναι δυνατόν  κάτι  σχετικά  με τα λουτρά Ελευθερών Καβάλας και που είναι στην δική σας περιοχή

Από τότε που έγινε ο διαγωνισμός από την Περιφέρεια  και υπάρχει ανάδοχος της λουτρόπολης πρώην  δήμαρχος της Δράμας κύριος Χαρακίδης  έκτοτε δεν έχουμε τίποτε το σπουδαίο για την επένδυση  αυτής της Λουτρόπολης

Η περιφέρεια κύριε δήμαρχε  έκανε τη δουλειά της αλλά   μεσολάβησαν και  τα θέματα της υγείας αλλά τώρα θα πρέπει να  περιμένουμε στη συνέχεια κάτι να ακούσουμε από τον  επενδυτή

Ο φάκελος της επένδυσης που ήταν στο Υπουργείο Εσωτερικών  -Μακεδονίας-Θράκης μας ενημέρωσαν ότι  εγκρίθηκε ένα ποσόν γύρω στα 3 εκατομμύρια και δεν ξέρουμε αν τα χρήματα αυτά τα πήρε ο επενδυτής ή όχι.

Ασφαλώς κύριε δήμαρχε το όλο θέμα είναι τεράστιο για  αυτή την  ιστορική Λουτρόπολη που  όλοι μας κάνουνε παράπονα που την βλέπουν εδώ και χρόνια  να  είναι θεόκλειστη.

Εμείς σαν πανελλήνιος σύλλογος ιαματικών πηγών και λουτροπόλεων  Ελλάδος έχουμε επισκεφθεί τον χώρο πάνω από 10 φορές  και με παρεμβάσεις και ρεπορτάζ σε όλα τα μέσα αναρρώσεις που συνεχώς κάνουμε  προκειμένου το όλο   θέμα  να προχωρήσει.

Ο κύριος Χαρακίδης πού είναι ο Νέος μας επενδυτής του έργου θα πρέπει να  μας ενημέρωση και να  απάντηση αν το έργο θα προχωρήσει ή όχι κι αν υπάρχει χρηματοδότηση.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Μερικές Λουτροπόλεις κύριε δήμαρχε είναι ιστορικές και κυρίως από πλευράς τοποθεσίας όπως είναι τα Λουτρά Ελευθερών Καβάλας που συνδυάζει βουνό και θάλασσα Θερμοκρασία νέου και ποιότητα

Θα ήτανε και που είναι  μια πρόταση  να είχαμε μια συνάντηση στα λουτρά με τον δήμο  τον επενδυτή και μελή του Δ.Σ. του Πανελλήνιου  συλλόγου ιαματικών πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας.

Προκειμένου να έχουμε   μια πλήρη ενημέρωση και για την παραπέρα προσπάθεια της όλης επενδύσεις.

Περιμένουμε την απάντησή σας κύριε δήμαρχε για αυτήν την  συνάντηση εφόσον βέβαια ενημερώσετε και τον κύριο Κυριάκο  Χαρακίδη.

Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ. του συλλόγου                   ο Γενικός Γραμματέας

Ο πρόεδρος

Αναστασιάδης Ανέστης                     Νίκος Κωτσόπουλος

Υ.Γ. Κοινοποιείτε.

Μ.Μ.Ε και γραφείο Κύριου Χαρακίδη