ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΕΑ ΗΜΕΡΙΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 8/3/2023 ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

0

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΚΑΙ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΕΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ WWW.LOYTROPOLEIS.COM  2310905164

                                     ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

Καλούνται τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και ομάδες δουλειάς αλλά και τα παράρτημα ,όπως παραστούν στην τακτική συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 /3/2023 στα γραφεία του συλλόγου στην ιβηριδος 9.  Και ώρα 7 μ.μ.

                   Με τις εξής θέματα της ημερήσιας διάταξης

1ΟΝ  Απολογισμός ,οικονομικός και λειτουργικός σχετικά με την εκδήλωση μας στο Πλανητάριο της Θέρμης.

 Ταμίας Φώτης ΓούναρηςΒασιλειάδης ΑνέστηςΜάκης ΚωφοκέρηςΤασούλα ΑυγερινούΠελάγια Γλαβίνα  και πρόεδρος για την παραλαβή

2ΟΝ  Απολογισμός το 2022 μιας και δεν διαβάστηκε στην εκδήλωση μας στο πλανητάριο αλλά δημοσιεύθηκε  στο facebook και στα μέσα ενημέρωσης.
Αντιπρόεδρος Αχιλλέας Μεταλούλης

 

3ον  Επιστολή προς τους Αφοι   Κομπατσιάρη και Νώντα Όχονο  σχετικά με την προσφορά τους και τους  ευχαρίστησα εκ μέρους του συλλόγου αλλά  και του  πρόεδρου .

4ον  Ακύρωση του  Νοσοκομείο Παίδων από το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και παρέμβαση μας με  επιστολή μας πρόταση του συλλόγου μας ήταν και είναι αυτό το Νοσοκομείο να γίνει στα λουτρά της Θέρμης.  

                      Γραφείο πρόεδρου και γραφείο Τύπου

5ον  Τριμελή αντιπροσωπεία του Συλλόγου επισκέφτηκε το χωριό Περιστέρα του δήμου θέρμης προκειμένου να εξετάσει αν μπορεί να πραγματοποιηθεί εκεί κάποια συνεδρίαση.
Στη συνέχεια επισκεφτήκαμε  τα λουτρά της Θέρμης (σχετικό βίντεο που δημοσιεύτηκε) με τη σημερινή κατάσταση σε όλα τα μέσα ενημέρωσης

    ενημέρωση από τον πρόεδρος τον Γραμματέα  και Βασιλειάδη

 

6ον Ενημερωτική επιστολή από τον ευρωπαϊκό σύνδεσμο ιαματικών πηγών ο που δημοσιεύτηκε στο site του ευρωπαϊκού συνδέσμουΓραφείο πρόεδρου

7ον Οικονομικός απολογισμός του συλλόγου 2022 που στάλθηκε στον Πρόεδρο της εξεταστικής επιτροπής για τη σύνταξή του.

8ον Επιστολή προς την εφημερίδα τα γεγονότα σχετικά με τον θάνατο του πρώην Νομάρχη Πέλλας και το ιστορικό για το πέρασα από τον ιδιώτη στην τοπική αυτοδιοίκηση  επί  των ημερών του

 

Τέλος αν υπάρχουν  θέματα εκτός ημερήσιας διάταξης και επίσης να διαβαστούν και  τα δημοσιεύματα από  όλες τις εφημερίδες που έχουμε στη διάθεση μας.

Για το Δ.Σ.. του συλλόγου                      Ο Γραμματέας

πρόεδρος Ανέστης Αναστασιάδης.           Νίκος Κωτσόπουλος

Υ.Γ. επειδή ο χώρος είναι μικρός στα γραφεία του συλλόγου ελπίζουμε πως η συνεδρίαση θα πάει όσο μπορούμε να είναι καλύτερα

                                 Θεσσαλονίκη  1/3/2023