Προς λουτρά Κυλλήνης, Γραφείο διευθυντού κυρίου Στράτου Μαυραλεξάκη

0
ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΑ

Προς λουτρά Κυλλήνης
Γραφείο διευθυντού κυρίου Στράτου Μαυραλεξάκη
Ομίλου Δασκαλαντωνάκη

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδoς κατά καιρούς διετύπωσε την άποψη κύριε διευθυντά προς την εταιρία σας που έχει και την ευθύνη και λειτουργιά της λουτρόπολης, ότι μετά και την αναγνωρίσει από την αρμόδια
επιτροπή του Υπουργείου Τουρισμού FEK 2982/β/2014.

«Λουτροθεραπεία και Εισπνοθεραπεία» θα μπορεί έτσι νομίζουμε να λειτουργήσει όλο τον χρόνο και όχι όπως σήμερα 10 του Οκτώβριου να κλίνει. Αποτέλεσμα αυτής της λειτουργιάς είναι ότι ο κάθε ασθενής πάνω σε αυτήν την ασθένεια κυρίως εισπνοθεραείας θα πρέπει
να περιμένει την επομένη χρονιά για να κάνει κάποια θεραπεία.

Πρόταση μας είναι κύριε διευθυντά το όλο θέμα θα πρέπει να το δούμε από την αρχή, συγκρότημα και Υπουργείο Τουρισμού μιας και έχει όλες τις αρμοδιότητες σχετικά με τα ιαματικά αυτό το Υπουργείο.

Άλλη πρόταση του Δ.Σ. του πανελλήνιου συλλόγου ιαματικών πηγών και λουτροπόλεων Ελλάδας είναι, αν το επιθυμητέ, να έχουμε μαζί σας μια συνάντηση πάνω σε αυτό το θέμα μέσα στο 2019 πριν κλήση το όλο συγκρότημα αλλά και τα λουτρά στην έδρα σας.

Ο σύλλογος μας από Θεσσαλονίκη με μια τετραμελή αντιπροσωπεία θα ήταν καλό να είναι εκεί και η δική σας πρόσφορα σε αυτήν την επίσκεψη θα είναι μια απλή διανυκτέρευση μία η δύο μέρες λόγο της μεγάλης απόστασης από τη Θεσσαλονίκη στην Κυλλήνη .

Ελπίζουμε ότι θα έχουμε τουλάχιστον μια απάντηση ή και αν είναι δυνατόν, μια συνάντηση μαζί σας.

Σας ευχαριστούμε

Για το Δ.Σ. Ο Γενικός γραμματέας
Ο πρόεδρος
Ανέστης Αναστασιάδης      Γεράσιμος Κιφοκέρης
Θεσσαλονίκη 28.7.2019