ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΣΗΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΣΤΙΣ 15/12/2021 ΣΤΗΝ ΘΕΡΜΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

0

Πανελλήνιος σύλλογος ιαματικών πηγών και λουτροπόλεων Ελλάδας.
Πρακτικό συνεδρίασης 15/12 2021

Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε στη Θέρμη Θεσσαλονίκης.
Παρόντες στη συνεδρίαση ήταν οκτώ μέλη από τα 11 του διοικητικό συμβούλιο.
Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης ήταν γύρω στα 22 και εκτός ημερήσιας διάταξης όλα 6.
Αρχικά ο πρόεδρος άνοιξε την  συνεδρίαση σχετικά με την τελευταία συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του 2021 και ευχαρίστησε τους πάντες για ότι προσέφεραν στο σύλλογο σε αυτή τη δύσκολη χρονιά σχετικά με την υγεία.

Δεύτερο θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης ήτανε το νομοσχέδιο σχετικά με τον θεραπευτικό τουρισμό που προωθεί η κυβέρνηση και βρίσκεται προς ψήφιση στο Ελληνικό κοινοβούλιο.
Το δ.σ. για αυτό το θέμα εξουσιοδότησε τον αντιπρόεδρο και Γραφείο τύπου να ετοιμάσει την πρόταση του συλλόγου προκειμένου να σταλεί σε όλους τους βουλευτές πριν ψηφιστεί το παραπάνω νομοσχέδιο.

Ακολούθησαν όλα τα θέματα που αφορά τη συνεργασία μας με το ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς την εκδήλωση του συλλόγου για την μικρασιατική καταστροφή μετά από 100 χρόνια που είναι ένα πρόγραμμα του δήμου Θεσσαλονίκης.
Επιστολή προς τον Δήμο Παρανεστίου τα προβλήματα της λουτρόπολης.

Επιστολή προς την πρεσβεία της Ελλάδας στην Κίνα με την προσπάθεια να υπάρχει συνεργασία συλλόγου και Κινεζικών Λουτροπόλεων

. Επίσης διαβάζονται  διάφορες ανακοινώσεις από τον τύπο που αφορούν τις ελληνικές λουτροπόλεις επερωτήσεις βουλευτών για διάφορες λουτροπόλεις και ενημέρωση εν γένει για όλα τα θέματα της ημερήσιας διάταξης που τα θέματα ενημέρωσης του τύπου παρά αποφάσεις του Δ.Σ.

Στο τέλος της συνεδρίασης που ξεπέρασε τις τρεις ώρες ο πρόεδρος ευχαρίστησε όλους και ευχήθηκε χρόνια πολλά για το 2022 αλλά και για τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Ενημέρωσε ότι η επόμενη συνεδρίαση θα γίνει μετά των εορτών των Φώτων και εκεί θα κοπεί και η βασιλόπιτα του διοικητικού συμβουλίου και ο πρόεδρος ζήτησε από τα μελή του δ.σ. να είναι παρών και οι γυναίκες των μελών του διοικητικού συμβουλίου.

Κατόπιν  πρόταση του ταμία Φώτη Γούναρη  έγινε μία σύντομη ενημέρωση ότι το γεύμα εργασίας θα είναι δικό του με ένα πάντα φιλικό γεύμα  και όλοι μαζί τον ευχαρίστησαν  και αυτή του την προσπάθεια.
Άλλο θέμα δεν υπήρχε και ο πρόεδρος

Ανέστης Αναστασιάδης

έλυσε την   συνεδρίαση.
Θεσσαλονίκη 15 12/2021

Υ.Γ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΕΤΑΛΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΣ ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΟΥΝΑΡΗΣ ΦΩΤΗΣ –ΝΙΚΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ  ΤΑΣΟΣ ΚΟΚΟΓΙΑΣ ΚΑΙ  ΓΛΑΒΙΝΑ ΠΕΛΑΓΙΑ

.ΑΠΟΝΤΕΣ ΜΑΚΗΣ ΚΩΦΟΚΕΡΗΣ ΝΩΝΤΑΣ ΟΧΩΝΑΣ ΑΚΟΓΛΑΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΑΣΟΥΛΟΥ ΑΥΓΕΡΙΝΟΥ.